Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 14 hónapos babámnak 6 foga...

14 hónapos babámnak 6 foga van, mit adhatok neki enni?

Figyelt kérdés
Kifogytam az ötletekből,mert eddig neki külön főztem csináltam neki a főzelékeket, de azokat most már nem akarja enni, lehet hogy unja? Mivel kevés foga van és félek,hogy nem tudja megrágni.Ha van ötletetek, írjatok néhányat.Ha mi eszünk és kinálom azért mindig szívesen nyitja a száját.
2012. okt. 26. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:

A lányomnak 14 hónaposan még bőven 2 foga volt, mégis azt ette, amit mi. Ők még az ínyükkel elnyomkodják a kaját simán.

Ennyi idősen nagy kedvenc volt a tészta. Főleg csirke pörkölttel. :)

2012. okt. 26. 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A babák már 6 hónaposan is megtudják rágni a puha ételt, akkor is ha még nincs foguk.

14 hónaposan már régen nem kellene neki külön főzőcskézni. Egy azt, amit ti. Csak a nagyobb húsokat vágd neki kis darabokra,

2012. okt. 26. 21:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

enyém ennyi idősen már azt ette amit mi, úgy ahogy mi, a 4 fogával. ügyesen elrágta az ínyével, nem okozott neki problémát :)

persze picire vágtam a húst, de a puhábbakat már ő harapta :)

2012. okt. 26. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányomnak alig bújt ki az 5. foga, ő is 14 hónapos. Már régen azt eszi amit mi. Ma például frankfurti levest, rizibizit hekk filével és egy kevés palacsintát kapott. De nagyon szereti a csirkezúza pörköltöt, a burgonya pürével. A tejes borsófőzeléket stefáni vagdalttal. Nagyon szereti a sztrapacskát csülökkel. Soroljam még?
2012. okt. 26. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt ette amit mi, a külön neki készített étel nem is nagyon kellett neki.
2012. okt. 26. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én babám is hasonló cipőben jár, és változó hogy mikor mit eszik. Most talán nemsokára bújnak a következő fogak, így nem nagyon mer "rágni", és újra pépesítek mindent. Amúgy azt adtam neki amit mi ettünk, ha nem volt túl rágós. De bizony olyan is volt, hogy vettem bébiételt, mert nem volt kedvem főzőcskézni:)
2012. okt. 26. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan add azt neki, amit ti esztek, elég nagy már hozzá, főleg, ha nyitogatja a száját. 6 foggal is bőven meg tudja rágni.
2012. okt. 26. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!