Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen kiskanalat vegyek 5...

Milyen kiskanalat vegyek 5 hónapos babámnak?

Figyelt kérdés
2014. máj. 29. 08:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekünk nagyon bevált a DM-ben kapható saját márkás (babylove) 3 db-os színes etetőkanala (van fiús kék-zöld és lányos narancs-pink színösszeállításban).

Az ára is elég barátságos, ha meg van végösszegi kuponod és egyébként is bevásárolnál, akkor meg főleg.

Azért szerettem, mert jó hosszú szára van és egy picit döntött a feje.

Utazáshoz pedig a Tomee Tippe 2 db-os, kis dobozos kanalait vettem meg, az nagyon praktikus volt.

A müllerben is lehet egyébént a DM-esdhez hasonló kanálkákat kapni.

2014. máj. 29. 09:04
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem is a dm sajátmárkás színes, áttetsző kanalai a kedvenceim, tényleg praktikus, hogy jó hosszú a nyelük, utazás közben a bébiételes üvegbe is könnyen bele lehet kanalazgatni vele.

rengetegféle kanalunk van, ikea, tommi tipee, hipp, dm sajátmárkás (egy másik fajta, rövidebb nyelű, azt nem kedvelem annyira), rossmann sajátmárkás (szintén hosszúnyelű), de rendre ezeket a hosszú kanalakat veszem elő, ezekkel a legkényelmesebb etetni.

2014. máj. 29. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Én tescoban vettem sima műanyag, kifőzhető babakanalat. Azóta van már 3 másik szettünk, de még mindig az a legjobb. 5 db-os kiszerelésben volt.
2014. máj. 29. 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Én aventet vettem, nem volt rossz, de elég kevés kaja fér rá, kezdetben jó volt de aztán a Mülleres sajátmárkás volt a tuti.
2014. máj. 29. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!