Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férjetek, párotok hogyan/menny...

Férjetek, párotok hogyan/mennyit dolgozik egy héten, milyen külön programjai vannak, és mennyit van a családdaL?

Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 19:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
Fèrjem folyamatos 2 műszakban dolgozik, de, 6-14ig, vagy du. 14-22ig, ès van mikor pihenőnapja van. Hètköznap ès hètvègèn is megy, ahogy a műszakbeosztásban van. Ált. 1 hètvège dèlelőttös, 1 dèlutános, 1 pihenős, ìgy forog. Külön programjai nemnagyon vannak, nèha elmegy pecázni ha pihenője van, ès a gyerek a bölcsiben èn meg dolgozok, de ha itthon vagyunk, nem megy semmi külön ùtra. Vett egy motort h majd motorozik, de csak 1x ment vele, el is adta, hogy egyedül neki nincs kedve motorozni, inkább itthon van velünk. Mikor èn dèlután dolgozok, ő megy a kisfiunkèrt a bölcsibe. Ha mondjuk sörözni támad kedve, akkor átjönnek hozzánk a haverok, vagy mi megyünk. A felesègekkel, barátnőkkel èn is jòban vagyok, ahol gyerek is van, ott meg legalább jòl eljátszanak a gyerköcök is.
2015. jún. 26. 21:41
 12/18 anonim ***** válasza:
57%

Magánvállalkozó,reggel fél 7-7 körül indul,este változó mikor jön(van,hogy 5 körül,de van,hogy csak 7-8 óra körül).Szinte mindig velünk van(3 gyerek+én),novembertől-februárig hetente 1x,péntekenként este összejönnek,de örülök,ha van külön programja.Ám én spéci helyzetben vagyok,mert a férjem a bátyám legjobb barátja(kb. 25 éve barátok,negyven felettiek vagyunk mindannyian,a többiek is ifjúkortól vannak)

ergo ha megy is a barátokkal bulizni,mindig tudom hol van,mi van Vele.Évente 2x 2-3-4 napra is elmennek együtt.Engem ez kicsit se zavar/bánt.Én is

2015. jún. 26. 21:46
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

Az enyém is megy pecázni.

Amúgy három műszakos, Délelőttös műszak után néha kávézik egyet a munkatársakkal.

Délutános műszak után néha egy sört megisznak.

2015. jún. 26. 22:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Férjem gyeden van. Külön programjai havonta, két havonta vannak, minden más idejét a fiunkkal tölti, ha nem dolgozok, akkor pedig együtt. Nekem is pár havonta van külön programom, a munkán kívül.
2015. jún. 26. 22:20
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Este 10-től másnap délután 1-ig (15 óra), heti 5 vagy 6 nap. Külön programja ha elviszi a kocsit szerelőhöz :-) Ha van 2 szabad napja egy héten akkor vagy túlorázik egy nap de ha nem lehet akkor 1 napot csak filmet néz. Lányunk 4 éves és holnap inditanak a második babámmal.
2015. jún. 26. 23:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értem, mit lehet lepontozni azon, ha valaki egyszerűen csak leírja, hogy náluk mi hogy működik, válaszolva a kérdésre...
2015. jún. 26. 23:29
 17/18 anonim ***** válasza:

6:30-durván 18:30-19:00-ig munkahely, éjféltől 6:30 alszik

A többit itthon van

2015. jún. 26. 23:54
 18/18 anonim ***** válasza:
7kor indul a gyerekkel az oviba. Fél9-5ig dolgozik. Fél6 körül ér haza, vagy ő is jön a gyerekér. ( én szoktam érte menni 6ra, de gyakran a párom is odajön). Külön program évi 1 szülinapi buli ( 2 éve mikor a második egyetemét csinálta akkor 2-3 hetente ment a csoporttsl bulizni.
2015. jún. 27. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!