Gyereket szeretnék, de a férjem nem. Azt mondta, hogy nekünk soha nem lesz. Neki már van egy. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2015. jún. 25. 17:19
11/16 anonim válasza:
"esélyem sincs a véletlen teherbeesésre, mert nagyon figyel."
Na, te sem vagy jobb egy fokkal sem. Ő mondjuk őszinte, simán lehet, hogy csak meggondolta magát az idők folyamán, talán már nem érzi túl fiatalnak hozzá magát, akármi.
12/16 A kérdező kommentje:
Nem forgatok ilyet a fejemben, mindig is undorítónak tartottam az ilyesmit. Ezért is beszéltem meg vele a gyógyszer abbahagyását is- pedig ezzel egyszerű dolgom lett volna. De nem akartam és nem is akarom becsapni. De hazudni sem fogok, többször megfordult a fejemben, hogy jó lenne, ha pont jókor hibázna és megfeledkezne magáról. De ha terveznék is ilyet, akkor sem lenne rá esélyem, hisz az ő kezébe adtam a védekezést, pont azért, hogy bízzon bennem és tudja, hogy én nem az előző vagyok.
2015. jún. 25. 18:10
13/16 A kérdező kommentje:
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy más elvált apák, hogy vélekednek erről, vagy mit éreznek. Biztos nem én vagyok az egyedüli nő, aki elvált, gyerekes férfiba szeretett bele.
2015. jún. 25. 18:19
14/16 anonim válasza:
"akkor sem lenne rá esélyem, hisz az ő kezébe adtam a védekezést, pont azért, hogy bízzon bennem"
Ezt csak óvszerrel vagy az ő sterilizálásával tudja elérni.
15/16 anonim válasza:
Szerintem ez semmivel sem jobb, mint amikor a nő direkt teherbe, annak ellenére, hogy a férfi nem akarja.
Ugyanazt csinálja most veled csak pepitában, ugyanis átvert gyerek kérdésben.
Ha mindenképp szeretnél gyereket állítsd választás elé:
Vagy legyen gyerek vagy váljanak el útjaitok.
16/16 anonim válasza:
tehat ha jol ertem, hitegetett teged hogy hozza menj majd kozolte hogy megsem akar gyereket? nagyon korrekt ember lehet. ha nem jol latom a helyzetet sorry, de rendesen kihasznal akkor...vagy remenykedsz hogy ujra meggondolja magat vagy donts gyorsan mi a fontos a szamodra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!