Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyereket szeretnék, de a...

Gyereket szeretnék, de a férjem nem. Azt mondta, hogy nekünk soha nem lesz. Neki már van egy. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2015. jún. 25. 17:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
És erről mindeddig nem beszéltetek? Mármint esküvő előtt?
2015. jún. 25. 17:21
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Elég egyértelmű. Ha az életben még gyereket akarsz, akkor keresned kell hozzá egy társat. Szomorú, de ez van. Milyen apa lenne abból, aki kerek perec kijelenti, hogy nem akarja a gyerekét? És milyen élete lenne annak a nőnek, aki vágyik rá és megfosztják attól az élménytől, hogy édesanya legyen? Nem illetek össze. Nagyon szomorú dolog, hogy erre nem esküvő előtt jöttetek rá. Többet kellett volna beszélgetni a jövőről, tervekről.
2015. jún. 25. 17:24
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarsz gyereket, válsz.
2015. jún. 25. 17:24
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
erről most beszéltetek először?? ha gyereket szeretnél nem kellett volna hozzámenned. most már max elválhatsz, vagy lemondasz róla.
2015. jún. 25. 17:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez az a kérdés, amiben nincs kompromisszum.

Ha te lemondasz a gyerekről, örökké bánni fogod, mindig hiányérzet, tüske marad benned. Előbb-utóbb a férjedet fogod hibáztatni, haragudni fogsz rá emiatt.

Ha ő egyezik bele, nem lesz apja a gyereknek, legfeljebb biológiai. Segíteni nem fog, a gyerekkel nem fog szoros kapcsolatot kialakítani, mert nem is akarta.

Hiú ábránd, ha valaki azt hiszi, egy pasi majd elolvad az édi-bédi kisbaba láttán. Ha "véletlen" terhes leszel, akkor sem fog örülni, sőt, átverve érzi majd magát.

Ráadásul, számomra már az is intő jel, ha egy férfi nem akar a szeretett nőtől gyereket, arra hivatkozva, van már egy.

2015. jún. 25. 17:33
 6/16 A kérdező kommentje:

Már a kapcsolatunk legelején is szóba került a gyerekvállalás témája, mivel egyszer elvált, gyerekük is született, ezért tudni akartam mire számíthatok.

Soha egy szóval sem mondta, hogy nem szeretne, sőt tervezgettünk, beszélgettünk, nevekben gondolkodtunk.

Tavaly januárban a gyógyszer szedését is abbahagytam, hogy tisztuljon a szervezetem, ezt is közösen beszéltük meg. Ezidáig megszakítással védekeztünk, úgy voltunk vele, ha becsúszik becsúszik, nem lenne probléma belőle, örülnénk neki. Illetve most már látom, csak én örültem volna neki... Nem olyan rég felhoztam a témát, hogy elérkezettnek látom az időt és ne a sorsra meg a véletlenre bízzuk a babát. Akkor mondta, hogy meggondolta magát és nem szeretne már több gyereket.

2015. jún. 25. 17:35
 7/16 A kérdező kommentje:

Az első feleség "véletlenül" lett terhes. Ezért házasodtak is össze. Majd a szülés után nem bírt magával a nő és félrelépett. Jött a válás...

Hiába becsúszott gyerek, ragaszkodik hozzá és szereti. Biztos vagyok benne, hogy a miénket is szeretné, de esélyem sincs a véletlen teherbeesésre, mert nagyon figyel.

2015. jún. 25. 17:40
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez oké, de nem alap egy házasság előtt,hogy tisztázzuk,hogy ki akar gyereket, vagy ki nem?
2015. jún. 25. 17:55
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Véletlenül teherbe esni? Rossz ötlet.
2015. jún. 25. 17:56
 10/16 anonim ***** válasza:
78%
Oké, h az elsőt szereti, hiába csak becsúszott. De az, h most ennyire figyel a védekezésre, pont azt mutatja, h még egyszer nagyon nem szeretne úgy járni, szóval ha valami hasonlót forgatsz a fejedben, felejtsd el.
2015. jún. 25. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!