Ezek a nevek tetszenek?
Figyelt kérdés
Hannadóra, Hannaliza, Hannaróza.2015. jún. 24. 10:50
11/12 anonim válasza:
5. vagyok, es persze nem tudom, a kerdezö honnan szedi a neveket, viszont Ausztriaban eleg gyakoriak ezek az összetett nevek a most nagyszülö generacioban, es ujonnan eleg gyakran adnak "regi" neveket a mostanaban születetteknek is, bar inkabb Marie, Anna nevekhez kapcsolva, ill. önmagaban Hanna nev, de biztos igy is elöfordulnak.
12/12 anonim válasza:
Már pár hete láttam egy ilyen kérdésedet. Ott is mindenki leszavazta.
Értsd meg,hogy Te döntesz,nem idegenek, de ha számít a véleménye másoknak,márpedig ezért írtad most ki másodszor is a kérdést, akkor NE ADD a lányodnak,mert nagyon kicseszel vele.
De ezt már sokan megírták neked.
Egyébként megnéztem,lehet anyakönyveztetni, de a saját önzőséged miatt, mert látszik, hogy Te erőlteted ezeket a neveket, kiszúrsz a lányoddal, és nem is sejted mennyi konfliktusod lesz belőle.
Mindig külön fogják írni, mindig visszakérdeznek, és mindig csak egyik nevet használják majd, tehát értelmét veszíti.
Adj neki két keresztnevet KÜLÖN Írva, és majd nagyobb korábaneldönti melyiket szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!