Ezek a nevek tetszenek?

Figyelt kérdés
Hannadóra, Hannaliza, Hannaróza.
2015. jún. 24. 10:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A Dóra, Liza tetszik.

Így összevonva a Hannával viszont nem.

2015. jún. 24. 10:51
 2/12 anonim ***** válasza:

Komolyan anyakonxvezheto nevekrol beszelunk?

NEM.egyik sem tetszik. Varmelyiket is adod,mindig vissza fognak kerdezni es valoszinuleg kulon is fogjak irni oket. Folyton kk kell majd javitani mindenkit.

jo nagy kicseszes lenne a kicsivel szemben.

de ez az en velemenyem. Nektek kell hogy tetszen nem masoknak...

2015. jún. 24. 10:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem. Erőltetett. Hanna, Liza, Dóra, vagy Róza. De ez így, szerintem sok.
2015. jún. 24. 10:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. jún. 24. 11:01
 5/12 anonim ***** válasza:
A velemenyünket kerdezed.Nekem csak azert nem, mert a sztem szemelyisegzavaros rokonsagban anyosom is összetett nevü (nagyon büszke is ra), en meg asszocialok es csupan emiatt kapcsolok hozza rossz erzest, valamint az egyik unokajanak neve Hanna, hasonlo szemelyisegjegyekkel. Asszocialok, h ha ilyenek a Hannak, akkor ezt nem kivanom egy gyereknek se. De amugy ez csak bennem okoz ilyen erzest, es tudom is h ez csak asszociacio, sztem Te a Te erzeseidre hallgass.
2015. jún. 24. 11:07
 6/12 anonim ***** válasza:

Ez már hányadik hasonló kérdésed, ahol ilyen összevont, lehetetlen neveket írsz? Komolyan ennyire ki akarsz szúrni szegény kiscsajszival?

A Hanna szép, a Dóra szép, a Liza szép, a Róza elmegy.. Na de ezek egybe...? Ha fiad lesz, akkor mi lesz? Töhötömödön? vagy Gergőpéter?

2015. jún. 24. 12:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Honnan szeded ezeket a hülye neveket? Szerintem nem is lehet így anyaköveztetni. Miért nem jó Hanna Dóra? Vagy Hanna Liza?
2015. jún. 24. 12:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de szerintem is borzalmas így együtt. Külön-külön jók, a Hanna szép, a Liza szép, a Dóra és a Róza is vállalható nevek. De minek kell így egymásba erőszakolni őket? Annyira erőltetett mindhárom név.

Add külön-külön. Legyen a kislány Szabó (bocsi, nem tudom, mi a vezetéknevetek) Hanna Dóra vagy Szabó Hanna Liza, vagy valami, de ne gyömöszölj már így egybe két (amúgy külön tök szép és vállalható) nevet, mert így együtt valami borzalmas.

2015. jún. 24. 13:30
 9/12 anonim ***** válasza:
a Hanna Róza tetszik, de csak így külön.
2015. jún. 24. 14:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Igy egyben nem tetszenek, külön a Hanna Dóra a legszebb.
2015. jún. 24. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!