Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell minden jött-ment...

Miért kell minden jött-ment pasinak gyereket szülni?

Figyelt kérdés

Tudom, nem az én dolgom, de ma elgondolkoztam rajta..

Van legalább 4-5 nő a környezetemben, akik már a 3-4-5. gyereket szülik, de az ÖSSZES különböző apától.. Miért kell ezt? :D

Kipróbálja mindet vagy megpróbálja mindet megfogni vagy miért?

Van itt olyan, akinek 3 vagy annál több gyereke van és különböző apáktól?

(Nem vitát szeretnék indítani, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit akar, és miért, csak érdekel az ok:))

2015. jún. 22. 16:57
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Miért lehet mindig azt hitte, hogy ő az igazi...
2015. jún. 22. 17:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Sajàt nevemben nem tudok nyilatkozni, nekem kettő van de mindkettő a fèrjemtől viszont van egy ismerősöm akinek 2 van 2 apàtól, most együtt van egy harmadik fickóval és most a közös babàt tervezik....Róla annyit tudok elmondani, hogy ő nem úgy fogta fel, hogy ezek jött-ment pasasok...mind több èves kapcsolat volt és tènyleg meg volt róla győződve, hogy megtalàlta az igazit. Mint ahogy most is meg van....ő dolga...
2015. jún. 22. 17:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Például: Összejönnek, a nő fülig szerelmes, a pasival gondolja leélni az életét, lesz egy gyerekük.

Elromlik a kapcsolat, szétmennek.

Aztán találkozik egy másik pasival, akiről azt hiszi, hogy ő más, ő az IGAZI, és kezdődik elölről az egész.

Szerintem legalábbis.

Nem mindenkinek adatik meg, hogy 50 évet leéljen 1 pasival boldogságban, meg ilyenek.

2015. jún. 22. 17:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is sok ilyet ismerek. 3 gyerek 3 apától, de már a 4. férfivel él...
2015. jún. 22. 17:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Én egy nőt ismerek akinek 5 gyereke van 3 apától, de a legkisebb 3 már ugyanattól. Az első az egy bonyolult és nem igazán publikus történet miatt született, a második a férjétől, próbálkoztak sokat utána is, de nem jött össze, végül elváltak (nem tudom az okát), és összejött az utolsó pasival akinek szült hármat. Tehát igazából annyi az oka hogy elvált.
2015. jún. 22. 17:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van. A csaj 16 évesen kezdett felnötteset játszani,gyorsan szült is kettőt. Majd szétmentek. Összejött egy másikkal, gyorsan jött a gyerek, majd kiderült, hogy link a csávó, gyorsan összejött egy harmadikkal, aki végre komoly, el is vette, majd kett 2 közös kisfiú még.
2015. jún. 22. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:
En is ismerek tobb ilyen not. Megvan errol a velemenyem, az biztos. Foleg az olyan noket illetoen, akiknek 2-nel tobb gyerekuk van kulonbozo apaktol. Jo, azt elfogadom, aki pl tul fiatalon szerelmes volt, tobb eve egyutt volt a parjaval, netan ossze is hazasodtak, ugy szult gyereket, majd elvaltak. Aztan, idosebb, megfontoltabb fejjel megismert egy masik ferfit es annak is szult. De azokat a noket melysegesen elitelem, akik eszkozkent hasznaljak fel a gyereket arra, h megtartsak a ferjuket/parjukat. Sajnos van ilyen az ismeretsegi korben es szerintem undorito. Meg is latszik a gyerekeken, m mindegyik defektes, viselkedesi, szocializacios es onertekelsi problemaik vannak...Szomoru
2015. jún. 22. 18:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Ismerek ilyeneket,mondjuk én személy szerint max 2 gyereket szülnék két apától,de egy harmadiknak már biztosan nem szülnék...
2015. jún. 22. 19:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Rossz emberismerők az ilyen anyukák, rózsaszín felhőn éldegélnek :)

Nagyon sokan hiszik, hogy aki anyává válik az onnantól kezdve két lábbal a földön álló, talpraesett, objektív emberré válik, ha addig nem volt az. Pedig nem feltétlen. Megvezetni ötgyermekes anyát is lehet.

2015. aug. 2. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!