Mit kapok én, ha a szomszéd gyerekei beleesnek az én kutamba?
Keresd meg a helyi vajdát, vigyél neki pálinkát és mesélj. Komolyan. Én jóban lettem a miénk lányával, mi vagyunk az egyetlenek, akikhez (kop-kop-kop) nem törtek be. Az esetek 70%-ában ő a helyi kisebbségi önkorm. elnöke. Szedd össze a kinőtt ruhákat/játékokat és kopogj be vele hozzájuk. Pillanatok alatt helyre fogja őket tenni.
Egyébként tudom, h most fáj, de tényleg a te érdeked a kerítés. A kutyákat utána ki kell engedni, akkor nem jönnek át. Többnyire félnek tőlük.
ismerjük mi is, pont azért írtam, hogy csináltass kerítést. nem helyettük, hanem magatokért!!! nem medencét meg nem tudom mit, hanem zárjátok el magatoktól őket!
mellettünk is itt vannak, nekünk betonkerítésünk lett, rajta szöges dróttal!
én őszintén aludni se mernék ha közös udvaron lennék egy ilyen családdal! és nem a romákkal van bajom mielőtt leszóltok, de van az a réteg ami megér annyi pénzt, hogy elkerítsd magatokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!