Ha a családban lenne nőgyogyász ti járnátok hozzá?
Ez egy komment kapcsán merült fel bennem. Pl a teso vagy sogor vagy sogornő lenne nődoki, ti szivesen járnátok hozzá? Ha igen miért? és ha nem akkor miért?
köszi a válaszokat
Szia!
Nem járnék rokonhoz, mert egészségügyis vagyok, és tudom, hogy az orvos is ugyanolyan "férfi" vagy "nő" mint bárki más.
én sem járnék, semmi pénzért, mert azért mégiscsak rokon. csak felmerült a kérdés.
köszi az eddigi válaszokat, azért várok még véleményeket :)
Én sem járnék. Pedig lehetőségem lett volna rá...
Férjem unakatestvére nőgyógyász.Még fel is ajánlotta, hogy járhatok hozzá terhesgondozásra, szülhetek nála is...hogy ne legyen sértődés, ő csinálta meg a 3D-s uH-ot.
De ennyi elég is volt. Nagyon rendes, kedves, jófej, irtó jóképű fiatal pasi....hogy ő vizsgáljon? Na neeeeeeem!!!:-))
Szia!
Nekem rokonom a nőgyógyászom, nála szültem szeptemberben. Nem is engedném, hogy más hozzám nyúljon...Nem tudom milyen az, amikor az ember fizet a nőgyógyásznak, de így nekem tökéletes volt, hogy soha egy percet sem kellett várnom, a kórház személyzete is picit másképp bánt velem végig, mert tudták, hogy a főorvos a rokonom. Szóval vannak előnyei is jócskán, bár megértem azokat is, akik nem választanák rokonukat a nőgyógyászuknak. (Furi volt pl. lagzin táncolni vele úgy, hogy előtte nap nézte a méhszájamat, mert már 38 hetes voltam...)
Én inkább poénnak veszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!