Hány helyre megy/mennek gyermeke (i) d a nyáron? Már úgy értem, hány és milyen táborba, nagyikhoz.

Nagycsoportos, 12 éves és 15 éves gyerekek.
Táborba idén nem mennek, mert a középső már volt pár hete és szeptemberben ismét megy.
Csak mamák vannak, egyik párházra, másik 3 km-re, szóval ez sem nyaralás;) Ide egy-egy napra mennek. Anyuhoz akár naponta.
Családi nyaralás lesz, 4 nap Budapest és 1-1 napos kirándulás. Tihanyi Levendula-fesztivál, Balaton, ilyesmi.

ősszel lesz 7 a lány, 5,5 a fiú.
Egy hétre le szoktunk utazni nagynénémékhez, falura, amíg ők nyaralnak mi vigyázunk a házra és gondozzuk az állatokat, a gyerekeknek ez is nyaralás.
Egy hetet apukámék nyaralójában töltünk, strand a közelben.
Ezen a két közös héten kívül csak néhány hosszú hétvégénk lesz így négyesben, kirándulgatunk majd ide-oda (nekem ennyi a szabim).
amúgy meg jó sokat lesznek anyóséknál, itt laknak a városban, van kertjük is, és nyugdíjasok + szívesen vannak az unokákkal. Ebből a szempontból oltári mázlink van.
Fizetős táborokat nem tudunk finanszírozni nekik.

7 éves a fiam és 4 a lányom. A fiú megy egyszer thaxboxos táborba 1 hétre, illetve 1 hét sulis tábor a Balcsi mellett. A kisasszony ilyen helyre még nem megy, csak a tesóval a mamikhoz. Az egyik 10km-re lakik, amúgy is sokat járunk, így ez nem nagy nyaralás. Az én szüleim 100km-re laknak, oda mennek 1 hétre. Ott van élményfürdő, kalandpark, és mennek apukámmal horgászni :)
Ha minden úgy alakul, ahogy terveztük, akkor nyár végén még egy 1 hetes külföldi nyaralás is összejön 4-esben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!