Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki nem ment vissza a gyerek...

Aki nem ment vissza a gyerek 3 éves kora után dolgozni, miből tud megélni?

Figyelt kérdés
Én az első gyermekemet 2,5 évesen adtam be az oviba,mert vissza kellett mennem dolgozni. Szörnyű volt, mert 2 hetente beteg volt, és apa, ill. nagyi is segített, de így is gyakran jöttem táppénzre. Sem anyaként, sem munkaerőként nem tudtam helytállni.Most várom a másodikat, de azon töprengek, kicsit tovább maradok itthon.
2015. jún. 15. 09:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kedves 1.!Én zöld kezet nyomtam Neked is ;)
2015. jún. 15. 13:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Egyébként a "nem ment vissza dolgozni"-t abban az értelemben használtam hogy visszatérni egy klasszikus értelemben vett munkahelyre. Azt hiszem, így világos :)
2015. jún. 15. 13:25
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

Most én is offolok, előre is bocsánat!

Ne aggódj, kérdező! Mire a pici oviba megy, már erős lesz az immunrendszere! Ugyanis a nagytesó minden idénybetegséget becsülettel hazavisz és jó testvér módjára megosztja öcsivel/hugival :D

Oviból, mint harmadik gyerek, évi max egy-két hetet voltam betegség miatt otthon.

A második gyerkőcöm most hét hónapos, és eddig háromszor volt beteg, hiába tömöm a nővérét vitaminnal, béres cseppel, és fertőtlenítek folyton.

2015. jún. 15. 15:44
 14/15 anonim ***** válasza:
56%

Most mi is azon gondolkodunk, hogy nem megyek majd vissza a munkahelyemre, igaz, mi a második után szeretnénk harmadikat is, szóval a leendő legkisebb 8 éves koráig ráérünk ezzel kapcsolatban végleges döntést hozni. Akkor meg már szerintem amúgy sem lehet akadály a gyerek a munkavégzésben, bár persze tény, hogy egy nyolcévest sem hagy egyedül az ember, ha beteg, de talán annyi idős korban ez már ritkább.

De lényeg a lényeg, ha nem megyek vissza akkor, amikor már minden gyerek oviban/suliban van, én akkor is dolgozni szeretnék, csak itthonról, illetve kötetlenebb munkaidőben. Elég sok tervem van, nem félek attól, hogy nem tudok majd mit kezdeni magammal.Szerencsére, ha eleinte nem is keresek túl sokat, vagy nem keresek rendszeresen, akkor sincs baj. Azt nem mondom, hogy a férjem olyan hű de sokat keres, de azért ki lehet jönni csak az ő fizetéséből is, ha nagyon muszáj.

2015. jún. 15. 18:03
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen, Kedves utolsó!Én is valami hasonlóra készülök, csak épp 2 gyerekkel, de lehet, hogy Neked van igazad, mert 3 gyereket eltartani, már ELVILEG(!) olcsóbb, mint kettőt.
2015. jún. 16. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!