Aki nem ment vissza a gyerek 3 éves kora után dolgozni, miből tud megélni?
Most én is offolok, előre is bocsánat!
Ne aggódj, kérdező! Mire a pici oviba megy, már erős lesz az immunrendszere! Ugyanis a nagytesó minden idénybetegséget becsülettel hazavisz és jó testvér módjára megosztja öcsivel/hugival :D
Oviból, mint harmadik gyerek, évi max egy-két hetet voltam betegség miatt otthon.
A második gyerkőcöm most hét hónapos, és eddig háromszor volt beteg, hiába tömöm a nővérét vitaminnal, béres cseppel, és fertőtlenítek folyton.
Most mi is azon gondolkodunk, hogy nem megyek majd vissza a munkahelyemre, igaz, mi a második után szeretnénk harmadikat is, szóval a leendő legkisebb 8 éves koráig ráérünk ezzel kapcsolatban végleges döntést hozni. Akkor meg már szerintem amúgy sem lehet akadály a gyerek a munkavégzésben, bár persze tény, hogy egy nyolcévest sem hagy egyedül az ember, ha beteg, de talán annyi idős korban ez már ritkább.
De lényeg a lényeg, ha nem megyek vissza akkor, amikor már minden gyerek oviban/suliban van, én akkor is dolgozni szeretnék, csak itthonról, illetve kötetlenebb munkaidőben. Elég sok tervem van, nem félek attól, hogy nem tudok majd mit kezdeni magammal.Szerencsére, ha eleinte nem is keresek túl sokat, vagy nem keresek rendszeresen, akkor sincs baj. Azt nem mondom, hogy a férjem olyan hű de sokat keres, de azért ki lehet jönni csak az ő fizetéséből is, ha nagyon muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!