Milyen szobát csinálnátok két kislánynak ilyen esetben?
Kislányaim 2 illetve 4,5 évesek. Most rakom Őket közös szobába, és tanácstalan vagyok, milyen legyen a szobájuk.
A 4 éves kijelentette, hogy nem akar egyszínű falakat. Én nem szeretnék mesefigurákat festeni, mert 2-3 év múlva az már nem lesz jó nekik.
Nélunk kétszinü a fal.
ajtoval szembe zöld a másik két fal sárga :) a legjobb illetve az ablak kkeret fehér. amelyik falon sárga a fal és van ablak ott zöld a függöny a másikon meg sárga függöny van zöld falon
Most még külön szobában vannak, falmatrica van mindegyikben, nem szeretnék újra azt.
Szerintetek hogy nézne ki, hogy pöttyös lenne a szoba? Nagyobbik ezt találta most ki.
A pöttyös és a csíkos együtt nagyon tetszik. Megmutatom a kiscsajnak ha felébredt.
Azt hiszem valami hasonló lesz. Pöttyös függönyt vettem nekik, innen jött az ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!