8 éves kislánynak nagyon gáz lenne egy 2. pár lyuk a fülébe?
Figyelt kérdés
Csecsemőkorában kifúrattuk, mert a keresztanyjától fülbevalót kapott a keresztelőjére, amit azóta is hord. Most nemrég kapott egy második párat. Azt mondta, hogy szeretne még egy lyukat a fülébe, hogy egyszerre hordhassa a kettőt. Én benne lennék, nekem 3 lyuk van egy fülemben, mondjuk én már felnőttként lövettem a második kettőt. De mit szólna a környezetünk? Nem fiatal még hozzá? Nem szólnának meg engem, mint szülőt, hogy megengedtem?2015. máj. 28. 19:23
2/3 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy mit szólnak mások? Én engedném neki, de előtte megmutatnám youtube-on, hogy hogyan készül. Ne érje váratlanul a dolog.
3/3 anonim válasza:
Én nem botránkoznék meg rajta. Baj idősebb korában lehet, ha nem örül majd annak, hogy két lyuk van a fülében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!