Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ovis korú gyerekedet vinnéd...

Ovis korú gyerekedet vinnéd UH-ra, hogy lássa a kistesót a pocakban?

Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 09:09
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem hüvelyi UH, és akar jönni, és ott van apa, hogy kivigye, ha meggondolná magát, akkor igen.
2015. jún. 11. 09:10
 2/10 A kérdező kommentje:
22 hetes vagyok, hasi UH lesz. 5 éves a nagyobb gyerek.
2015. jún. 11. 09:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Apa is jön.
2015. jún. 11. 09:13
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Én vittem,4 éves volt akkor a nagyobb.Tetszett Neki,sokáig emlegette,mindenhol mesélte.
2015. jún. 11. 09:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem. Feleslegesnek tartom.
2015. jún. 11. 09:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Én nem vittem, mert nekem a nagyobb még elég picike volt és nem értette volna, de ha nagyobb lett volna, mikor a tesót várom és persze kiváncsi lett volna, lehet hogy viszem.
2015. jún. 11. 09:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Rendelőben dolgozom és sokan jönnek apukával, kisgyerekkel. Van amelyik gyerek tűri a várakozást, elvan jól a szülőkkel és mikor bejönnek érdeklődve figyeli, mondja, hogy baba, mikor meglátja a képet. Van amelyik kint is, bent is hisztizik és van, amelyiket nem érdekli, csak hogy anya mellett lehessen. Mindez hasi UH mellett.

Szerintem ha hüvelyi akkor ne vidd. Ha hasi akkor meg a gyerek érettsége/türelme a döntő. Ezt pedig csak Te tudhatod.

2015. jún. 11. 09:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi mindig visszük magunkkal a lányunkat (3,5 éves). Nagyon várja a kistesót és egy alkalmat sem akar kihagyni, hogy láthassa. A múltkor vizsgálat után már nem öltöztem fel, úgy volt az uh. Így nem jöttek be a férjemmel. Annyira elkeseredett, hogy sírt is. Persze, ha nem akarná, nem erőltetnénk :)35hkm
2015. jún. 11. 09:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Elgondolkodtam, ők vajon jobban kiveszik-e a képen, mi micsoda. Szerintem nem gond, ha látja, szokhatja a tesó gondolatát. De lehet, h megunja, és akkor apa sem tud bent maradni, ha ki kell menni vele. Lehet, az is elég, ha képen vagy (ha kaptok) DVDn megmutatjátok, meg ha mocorog, odateszitek a kis kezét.
2015. jún. 11. 09:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Én vittem volna a 4 éves kislányomat, de aztán végülis itthon maradt a mamával, mert egyszerűbb volt így megoldani. Aztán most így a vége felé egyszer eljött velem, de szerintem nem értette amit a képernyőn látott, viszont kapott egy uh fotót a dokitól, amit kincsként őriz és egész nap ki sem adta a kezéből :-)
2015. jún. 11. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!