Ti mit gondoltok a Tília lánynévről?
Figyelt kérdés
Nektek tetszik? Adnátok gyereknek is? Vagy túlságosan is extrém névnek tartjátok?
Ritka név, az tény, de szerintem egyáltalán nem olyan hivalkodó vagy extravagáns, mint sok manapság divatos név.
Pl. nekem a Zselyke sokkal inkább tűnik kirívónak a többi név közül, még azzal együtt is, hogy mostanában sokan adják ezt a nevet.
2015. jún. 10. 15:22
12/14 anonim válasza:
Erőltetett, izzadságszagú, mondvacsinált, értelmezhetetlen, ezek a kifejezések jutnak eszembe róla. Mondjuk a Zselyke tényleg rosszabb, de ez nem változtat a tényeken.
13/14 anonim válasza:
Szerintem szép név, én lehet hogy adnám a gyerekemnek. Nem tartom túl extrémnek, vannak ennél sokkal durvábbak is, amik már valóban erőltetettnek hangzanak (pl. Mirandolina, Eufrozina, Enciána stb.),
14/14 anonim válasza:
Furcsa, de nekem is tetszik... Pedig nem szeretem a különleges neveket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!