Lehet fürdeni a Balatonban?
Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok hàla isten minden rendben van! Rokonaim Balatonlellén laknak nyàron a pàrommal egy két napra le szoktunk menni fürdeni.az lenne a kérdésem hogy îgy terhesen lehet-e fürdeni?mert hallottam olyat hogy nem! Jó lenne még egyet balcsizni a nyàron.jövőre úgy sem megyünk a babàval :)2015. jún. 7. 19:15
1/8 anonim válasza:
Igen lehet, persze ugye nem egész nap a vízben áztatva magadat és ha kijössz szárazra törölve magadat ott lenn. De előtte ha mész a dokihoz kérdezz rá, mert mégiscsak ő ismer. Én kikértem a tanácsot és engedte.
2/8 anonim válasza:
Ez olyan kérdés, ami abszolút megosztja az embereket. Itt is lesz, aki azt mondja, hogy nyugodtan és lesz, aki azt mondja, hogy semmiképp, felelőtlenség. Az én dokim és védőnőm azt mondta, hogy lehet fürdeni, ha akarok, és ha nem vagyok kinyílva, de én ha fizettek volna sem fürödtem volna.
3/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :)
2015. jún. 7. 19:22
4/8 A kérdező kommentje:
Holnap megyek pont a védőnőhöz meg kérdem majd.köszönöm a vàlaszokat
2015. jún. 7. 19:25
5/8 anonim válasza:
Szerintem lehet.Én augusztusban fürödtem a Balatonban 1 hónapos
terhesen, nem lett semmi bajom.
6/8 Ditta323 válasza:
Nekem nem ajánlották (nem voltam veszélyeztetett). Meg mire mentünk volna az utolsó 3 hónapban voltam.
Majd idén bepótoljuk, és visszük a kisasszonyt is :)
7/8 anonim válasza:
5-6 hónapos terhes voltam, mikor mentünk a Balatonra. Külföldről jöttünk haza nyáron, és nagyon hiányzott a víz, a fürdőzés, azt gondoltam, hogy a legjobb közeg lenne. Egy nőgyógyász szomszéddal beszélgettem előtte pont, és nem ajánlotta, hogy bemenjek. Engem meg nem lehetett lebeszélni, mióta élek a Balatonhoz járok, és soha nem volt bajom tőle. Nem is lett, viszont annyira rossz érzés volt a hasamnak a vízben lenni, hogy hiába álmodoztam annyit. :)
8/8 anonim válasza:
Én medencében is úsztam a 20. héttől. Nekem engedte a dokim,sőt muszáj is volt. Az elővizet is engedte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!