6 hetes terhesen szabad a Balatonban fürdeni?
Mondjuk én már 21 hetes vagyok, de én fürödtem a múlt héten a Balcsiban, elég sokat, minden nap. Nekem a dokim nem tiltotta meg, rendben van a terhességem. Azt mondta, ha esetleg mégis baj van, majd kikezeljük, attól nem lesz baja a babának.
Egyébként nekem volt a terhességem legelején (kb 5-6.héten) gombás fertőzésem, ki lett kezelve, azóta semmi bajom sem nekem, és a babámnak sincs semmi baja.
Szóval én fürdenék a helyedben a Balcsiban!! Üdv
Szia. Én 26 hetes vagyok, és megkérdeztem a dokit, hogy lehet-e fürödni a Balcsiba. Azt mondta, hogy amíg zárt a méhszáj, addig nyugodtan lehet, a természetes vizek sokkal jobbak, mint a medencék, és a Balaton most nagyon tisztának számít. Szóval azt mondta, hogy nyugodtan fürödjek, még jót is tesz nekem is, és a babának is.
A tamponról meg azt mondta a védőnő, hogy nem szabad, mert azon viszont megmaradnak a baktériumok.
Szerintem fürödj nyugodtan, semmi bajod nem lesz, én is megyek jövő héten :)
Én 25 hetes vagyok, de nem strandoltam, nem is fogok se a Balcsiba se máshol!
De nyugodtan fürödhetsz ha akarsz. Ezt mindenki saját maga ill. dokija dönti el. Én is strandolhatnék ha akarnék, de inkább nem teszem! Igaz hogy "csak" egy kis gombát vagy bármilyen fertőzést ellehet kapni és kilehet kezelni, de minek tenném alá magam egy felesleges egy hetes vagy több hetes kúpozásnak vagy akárminek ha nem muszáj?! Persze nem törvényszerű hogy az ember bármit is elkap, de én inkább nem kockáztatok! Egy nyarat kibirok, ennyit megér hogy teljesen nyugodt legyek és ha elkapnék vmit tuti olyan lelkiismeret furdalásom lenne, hogy minek mentem. Dehát mindenkinek más a felfogása! Ráadásul te még nem vagy túl a "kritikus" 12 héten.. szóval én azért meggondolnám a helyedbe!
Jó pancsizást ha úgy döntesz hogy mész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!