5 hónapos terhesen lehet fürdeni a Balatonban?
szia! :) a balcsi természetes víz, ezért öntisztul télen. csatlakozom az előttem szólóhoz, amennyiben zárt méhszájad van (doki megnézi neked), nyugodtan menj és mozgasd át magad! nagyon jót fog tenni, hidd el. ha fertőzésre hajlamos vagy, ajánlom a váltó fürdőruhát, mikor kijössz, szépen átveszed a száraz fürdőrucit, nekem ez bejött a terhesség előtt is. egyébként tavaly nagyon jó minősége volt a balcsinak, idén is hasonlóra számítanak, kellemes , családias strand, fellengzős és kinézős emberek nélkül a balatonvilágosi már-már szocreál korra emlékeztető strandja, ahol nagyon kedvesek az emberek és tiszta az öltöző is! :) jó szívvel ajánlom mindenkinek. ja, és nem drága! bár nincs csúszda meg ilyesmi, amolyan nyugalom szigete, inkább családoknak.
üdv
28 hetes mami :)
Én nem fürödnék, sajna onnan is össze lehet szedni mindent, legalábbis nekem mindig sikerült. Persze ez egyéni érzékenység függvénye, inkább szerintem csak lógasd a lábadat vagy csónak, megér egy kúpozás mentes további terhességet!!
Jó babavárást!
Sziasztok csajok!
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segített!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!