Titeket tegez vagy magáz a védőnő?
Figyelt kérdés
2015. jún. 6. 11:32
11/18 anonim válasza:
tegeződtem mindkettővel,akikhez eddig volt szerencsém.Az elsőnek velem egykorú gyerekei voltak,de nagyon fiatalos,a mostani szerintem max 4-5 évvel idősebb nálam,szóval vele is.
12/18 anonim válasza:
Tegeződünk. Anyukám korosztálya kb, vagyis talán idősebb egy 3-4 évvel nála, 50-55 között lehet valahol, én 27 vagyok. Viszont már gyerekkoromban is ő volt itt a védőnő, ezért ismeri a családunkat, engem is, és következetesen tegezett az első alkalomtól kezdve. Én meg úgy vagyok vele, hogy ha tegeznek, visszategezek, végülis én is felnőtt vagyok, a protokoll szerint is vissza lehet tegezni egy másik felnőttet, ha ő így szólít meg, akkor is, ha idősebb. Nem szólt érte semmit, láthatóan természetesnek vette.
13/18 anonim válasza:
Magázòdunk, mivel nagymamám korabeli. Èrdekessèg: nem csak a fiam, ès az èn vèdőnőm volt, hanem mèg anyukámnak is ő volt.
14/18 anonim válasza:
Kölcsönösen tegeződünk.3 gyerekes
15/18 anonim válasza:
Tegeződünk mi is. Kb 10 évvel idősebb nálam
17/18 anonim válasza:
Tegez, én magázom őt. A többi anyuka, ahogy hallottam tegezi. Nekem nem áll rá a szám, régebb óta van a szakmában, mint, hogy én a világon vagyok.
18/18 anonim válasza:
Magáz én is ő is (engem ez annyira zavar amúgy nem értem miért nem tegez engem)!!!! Hogy én nem ,mert anyám lehetne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!