Tegyük fel, hogy egy hetesek az újszülött babáim Szilveszterkor. Anyukának hogyan "szabad" ünnepelni? Alkoholt inni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 00:41
11/17 anonim válasza:
nekem szeptemberi volt én nem ünnepeltem :-) bár nekem nagyon hasfájós volt. 1 hetessel az lesz az ünneplés ha apuka pelenkáz nem ő :-)
12/17 anonim válasza:
Egy hetes ikrek még nagy eséllyel korházban lennének. De ha haza is mehettek, tuti nem lesz kedved bulizni, örülsz, ha egyszerre alszanak, és te is alhatsz.
13/17 anonim válasza:
Maximum gyerekpezsgő jöhet szóba.
De egy hetes ikrek mellett szerintem akkor lesz csak fenn amikor a gyerekek is. Ha alszanak a babák tuti beájul az anyuka is aludni, függetlenül attól hány óra van. Otthonra buliszervezést, vagy egy hetes gyerekek bébiszitterre lepasszolását durvának minősíteném.
14/17 anonim válasza:
Nekem csak egy babám van, most 4 hónapos.
Hát az első 2-3 hétben azt sem tudtam milyen rendezvényen vagyok. :-D Pedig nagyon könnyű vele, hasfájós sem volt.
Mikor aludt én is aludtam.
Koccintani alkoholmentes pezsgő, vagy kölyök pezsi.
15/17 anonim válasza:
Hát fogsz tántorogni az biztos, de nem az alkoholtól, hanem a kialvatlanságtól! :D
16/17 anonim válasza:
Hát, szerintem egyhetes ikerbabákkal annak is örül az anyuka, hogy két füle van, mégse szatyor. :)
Jó esetben is csak pár napja lenne otthon.
Alkohol meg a szopi miatt kizárva.
17/17 anonim válasza:
szerintem éjfélkor se lesz fenn :-) ahogy írtam,nekem szeptemberi volt, éjfél előtt és után is aludtam, 5 percre keltem fel :D totál beájulás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!