Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Újszülött kislányra 56-os...

Újszülött kislányra 56-os bodykat bőven lehet venni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a baba méretétől függ de a fiam 56 cm-rel született jó volt rá az 56-os, most nem tudom hogy kislány esetén vehetek e több 56-ost mert olyanokat is olvasok hogy az 50-es is jó lehet rá, érdemes olyat is venni.
2015. máj. 19. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Megmondom őszintén, hogy nem vettem belőle sok mérete.

A nagyobbik lányom 52 cm született. Mire hazaértünk, az 56-os body már szűk volt rá. Mire egy hetes lett, már ki is nőtte.

A kisebbik 54 centivel született, rá egyáltalán nem volt jó az 56-os body.

Abszolút feleslegesnek tartom, hogy több darab legyen belőle. Én a lányaimra nagyobb body-t adtam. De azokat is 1 hónap alatt kinőtték simán.

2015. máj. 19. 20:14
 2/8 anonim ***** válasza:
A lányom 50 centivel született, 56-os bodykat vettem csak. Az elején picit nagyok voltak, de gyorsan belenőtt. 7 hetes koráig hordta őket. Utána a 62-es méretet összesen 2 hétig, és kellett a 68-as, olyan hirtelen nőtt.
2015. máj. 19. 20:19
 3/8 A kérdező kommentje:

Bocsánat kimaradt a kérdésből hogy a rugdalózók is érdekelnek.

Bár sejtem hogy abból jobb inkább ha több 62-es veszek.

Érdekes,mert a fiam 56 cm volt születéskor és neki bő 1,5 hónapig jók voltak.

2015. máj. 19. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez baba alkatától is függ, nem csak a hosszától.

Első lányom 54 centivel született, és 2 hónapig hordta a 56-os ruhákat, pedig sokat nőtt közben, de valahogy belefért.

Második lányom 56 centivel született, és volt olyan 56-os body-rugi ami rá sem ment már az elején sem. Ami ráment, azt kb. 3 hétig hordta. Úgyhogy én nem vennék sok 56-os ruhát.

50-es ruhát nem vettünk. Felesleges is lett volna.

Unokahúgom 49 centivel született, de neki sem volt 50-es ruhája. 56-osban kezdte, picit nagy volt rá, kb. két hétig.

2015. máj. 19. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:
56-osnál kisebb méretet nem vettem semmiből és abból is csak keveset (családból kaptunk használt ruhákat). Jól tettem, mert 1-2 alkalommal viselte csak őket (sőt, némelyik 56-os már a legelején határeset volt), aztán már 62-es kellett.
2015. máj. 19. 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem csak a baba hosszától függ! A fiam 3670 gr és 53 cm volt, és amit behozattam apával 56-os ruhát (hogy abba visszük haza) enyhén szűkös lett! :) De kb végig így voltunk olyan husis volt. Mikor elkezdett mászni 10 centi lógott a lába után a rugiból mert ami hosszban jó lett volna, annak a patentja szétpattant rajta. Én 50-est nem is vennék/nem is vettem.
2015. máj. 19. 23:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, maradnak akkor az 56/62-es rucik.
2015. máj. 21. 06:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Az en lanykam 3900g-al es 51centivel szuletett. Most 69centi,7500g es 6honapos. Meg mindig jok ra az 56os bodyk,a legnagyobb is 62es. Viszont a nadragok kozul mind kicsi. Neki a torzse rovidebb,a labai hosszuak. 4Bodyt nott ki eddig. A rugdalozokat meg reg le kellett cserelnem. :-) az uh mindig is 3hettel nagyobb volt a FL :-)
2015. máj. 23. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!