Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti ezt nem szoktátok megbeszél...

Ti ezt nem szoktátok megbeszélni már a kapcsolat elején?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már régóta fogalmazódik bennem ez a kérdés, de most már tényleg meg is írom... Egy újabb kérdés adta az ihletet, miszerint a nő hogyan fogadja el azt, hogy soha nem lesz gyereke, mert a párja nem akar és elhagyni sem akarja, hiszen szereti..

23 éves vagyok és mégis az első randik egyikén megbeszélem ezt az aktuális pasival. A párommal 1,5 éve vagyunk együtt és a 2. randin szóba hozta (ő!!), hogy mik a gondolataim a házasság, gyerekvállalás témában? Ha ő nem kérdezi meg, megtettem volna én. Egyszerűen nem akartuk felesleges húzni egymás idejét, tekintve, hogy mindketten komoly kapcsolatot kerestünk.

Szerencsére egyeztek az elveink, és megpróbáltuk együtt, azóta is működik, tervezzük az esküvőt, majd aztán a babát.

Ezek a helyzetek, mint ami a másik kérdésben is szerepelt, annyira könnyen kiküszöbölhető lenne, például azzal, hogy ha kiderül a kapcsolat elején, hogy soha az éltben nem akar gyereket, akkor ott el is válnak az útjaik és nem lesz ilyen, hogy jajj de szeretem, nem akarom elhagyni, de boldogtalan vagyok mert sose lesz gyerekem..

Komolyan mondom, nem értem! Miért nem beszélnek erről az emberek?? Miért csak 3-4-5 év elteltével? Ezek nagyon fontos dolgok és nincs benne kompromisszum.

Persze más ha időközben változik meg az ember véleménye, ettől most tekintsünk el.

2015. jún. 2. 10:22
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Oké, ahogy érzed. Azon, hogy mennyit változik a személyiségem, mér rég túl vagyok. Illetve nem ez az első komoly kapcsolatom..

Igen, lehülyéztem a 22 éves énedet, mert te is ezt tetted.

De mindegy is, nem bizonygatom neked az igazam, totál felesleges. Téged meg igazoljon a sok éved meg 2 gyereked.

2015. jún. 4. 11:22
 22/23 anonim ***** válasza:
Igazol is, én nem hülyéztem le az akkori énem, teljesen élethelyzetemnek megfelelően éltem. Te viszont, ha azt hiszed, hogy nem fogsz még formálódni, akkor igencsak buta vagy. Ja és ha nem az első komolyabb kapcsolatod, akkor gondolom előzőekkel is kitárgyaltad a témát és látod feleslegesen. Na mindegy, pár év és rájössz milyen kis ostoba is voltál. Én se bizonygatom tovább, mert értelmetlen, mert fel se fogod miről írok sajnos.
2015. jún. 4. 19:18
 23/23 anonim ***** válasza:
Egyetértek.Biztos,hogy fogsz még formálódni.Én 25 évesen fordultam át gyökeresen.Szép és jó dolog mindent letisztázni,de ahogy látom neked tényleg csak az a lényeg,hogy a társadalmi elvárást kövesd,a szabályok szerint élj.És azt hiszed ennyiből áll a felnőtt élet.Emiatt még a párod is meggondolhatja magát.Én 17-23 éves koromig voltam úgy,mint te.Na mindegy,pár múlva majd írj,mi lett,én esküdni mernék rá,hogy nem ez a pasi lesz a gyereked apja.
2015. jún. 4. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!