Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kapom meg a barátomtól érzelmileg azt, amit szeretnék. Megbeszélni már megbeszéltük. Hogyan tovább?
Illetve hát a cím maga kijelentés, nem kérdés. A kérdés az, hogy ő egy sokkal racionálisabb, távolságtartóbb ember, mint én, és néha úgy érzem, hogy képtelenség, és felesleges neki elmagyarázni dolgokat, amik pl. nekem rosszul esnek, mert szimplán nem érti. Rengetegszer próbáltam vele erről beszélni, látom rajta, hogy ő tényleg nem érti az én érzéseimet, illetve igényeimet, nem szimplán bunkó, aki nem figyelne rám.
A kapcsolat működik, én szeretem őt, állítólag ő is engem, de annyi dologban tér el az értékrendünk, és az igényeink, hogy nem tudom, ez áthidalható e. Más is érzett már így, és ha igen, mi lett belőle?
Legalább szól, hogy lelép, az enyém csak úgy nem ír egy idő után, hanem leghamarabb csak másnap. :D (Engem pl. ez nem zavar annyira.)
Amúgy ha álmos akkor nyugodtan elengedheted aludni, ezen én nem sértődnék meg a helyedben, hiszen kipihenten sokkal inkább oda tud szerintem figyelni arra amit írsz, mint amikor már fáradt és alig várja, hogy befekhessen az ágyba. :) Bár nem mondom, hogy teljesíthetetlen vágy lenne, hogy végighallgasson, csak szerintem több értelme lenne akkor írni neki bármit ami fontosabb, amikor épp nem álmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!