Mi a különbség a kék és a lila színű sütifaló bödönke között?
Figyelt kérdés
Más dalok, vagy egyik többet "tud" mint a másik?2010. febr. 26. 20:24
1/3 anonim válasza:
a kék az régebbi, a lila tetejű újabb kiadás. Legalábbis így tudom, hogy mennyivel tud többet vagy kevesebbet azt nem tudom.
2/3 anonim válasza:
mi kaptunk ajandekba de szerintem nem er annyit. Legalabbis az en lanyom nem igazan jatszik vele. Csak ritkan. Jobban orul a szines ceruzaknak pl.
13hosan kapta es most 15 hos. De semmi valtozas.
Tanulo Fisher Price Maci ugyanaz a mese. Be van dobva a "sulyesztobe". Pedig milyen draga.... Az ember utolag rajon. Jo lenne ha ki lehetne kocsonozni egyes jatekokat megvetel elott. Akkor talan nem vennenk ennyi kacatot, mi szulok, jo sok penzert.
3/3 bucibabuci válasza:
az én lányom 2,5 évesen szeretett vele játszani, kisfiam 9 hós imádja hallgatni a zenéjét, állandóan benne a keze, hogy zenéljen. Amúgy mi nem vetttük, hanem pelenka vonalkódért kaptuk a pamperstől:)de tényleg drága, lehet hogy nem futotta volna rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!