Mire jó a babának a fürdető sapka, hiszen a fejét is meg kell mosni fürdetésnél, és miért határozzák meg a cumisüvegeknél, hogy a tejhez üveg cumisüveg kell, és a teához műanyag cumisüveg?
A cumisüvegről tudok nyilatkozni. : a tej az nehezen kipucolható dolog, ezért kell hozzá az üveg mert azt könnyebb tisztítani és az üvegmosó kefe nem karcolja, de én műanyagot vettem, majd meglátjuk. A babateák még nem fognak annyira, ezért jó a műanyag is, de később az is beszínezheti a műanyag cumisüveget.Kicsit érthetetlen, de majd kitapasztalod..úgyis több fog kelleni és ha nem jön be akkor következőre veszel másmilyet.
A fürdetősapkát nem tudom még nem is hallottam, lehet hogy érzékeny fejbőr miatt kell??
Lehet hogy a fürdetősapka azért kell hogy ne menjen a szemébe a víz, vagy ha pl nem mossák meg aznap a fejét ne legyen vizes a haja. Én ezekre gondolok.
A cumisüvegről annyit, hogy én vettem üveg cumisüveget tejnek is teának is, meg vettem műanyagot is.
A tejest az elején eltörtem egy forralásos fertőtlenítés után. Így maradt a műanyag.
Az üveg teásüveg tovább bírta, de aztán az is vhogy így járt. Úgyhogy jött a műanyag.
Amúgy teásnak simán megfelel a műanyag, meg ha a baba nagyobb lesz praktikusabb is, mert ha eldobja nem törik szét.
A tejhez azért szoktak üveget ajánlani, mert sokkal jobban fertőtleníthető. A műanyagban jobban eltárolódnak az anyagok hiába vannak fertőtlenítve. Illetve sok forralásnál meg csúnyák is lesznek.
A felmelegített tejet, tápszert nem jó sokáig szobahőmérsékleten, melegen tartani, mert elszaporodnak benne a bacik. Ezért kell az előre elkészített tápszert is hűtőbe tenni felhasználásig, illetve a lefejt anyatejet amint lehet hűtőbe tenni szintén felhasználásig, igaz ez utóbbi is csak 24 óráig jó. Úgyhogy ez utóbbit le kell fagyasztani, ha nem lesz felhasználva. De ezt biztos tudod.
A meg nem ivott tápszert ill. még az anyatejet is jobb kidobni, mert állítólag a nyál már belekerül és így ebben is elszaporodnak a bacik.
Ja és még mondok egy érdekeset. Az én párom csak üvegpohárból hajlandó inni, mert a műanyagot ő nem érzi tisztának, hiába van kimosva. A műanyag dolgokat jobb egy idő után kidobni és venni helyettük újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!