Mennyi cumisüveg kell egy újszülöttnek? 1 kicsi és 1 nagy elég? Illetve jó a műanyag is, vagy kell egy db üveg ( a tejhez)?
elég egy nagy és egy kicsi
viszont most hallottam egy műsort, amiben arról volt szó, hogy a műanyagból szépen lassan kioldódik valami káros anyag, ezért csak az üveget ajánlják
én most csak üvegből adom neki, bár van ezen kívül 5 darab műanyag is:))))
A PP feliratú műanyag jó, abból nem oldódik ki semmi! Az üveg oldalán, alján "háromszögben" látod.
2 cumisüveg elég, ne vidd túlzásba, lehet, h nem is fogod használni!
Ha meg mégis, 2-vel kibírjátok addig, amíg nem tudtok venni!
Nekünk 4 db van, 7 hónapos a lányom, sajnos régóta tápszeres.
Nekünk 1 sem volt:P
Nem is kellett használnunk. Vize, vagy teát pohárból ivott a kisasszony. Egyébként csak cicilt, de még a mai napig is cicil 22 hónapos.
szia!
kár beruházni sok cumisüvegre,nekem tápszeres volt a fiam 2.hónaptól,2nagy és 1 kicsi volt végig többet nem vettem. a kicsi volt a teás, a nagy a tápszeres. semeddig nem tart sterilizálni mikróban,abból is van nagyon olcsó. nekem az avent jött be.illetve a fiamnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!