Milyen cumis üveg és hány kell egy újszülöttnek?
Én is még tanuló vagyok a témában.Nekem ismerősök azt mondták,hogy olyat vegyek,ami mikrózható,és akkor érdemes legalább hatra beruházni,ha nem tudsz szoptatni,ezt meg előre nem tudhatjuk.Meg kell legalább kettő itatáshoz.Én egyelőre veszek,egy üveg cumisüveget,meg kettő műanyagot(szintén mikrózhatót),és ha kell majd,akkor utólag.Lehet nem is lesz rá szükség.
Boldog babavárást!
Ja és a lyukat nézd meg,ha cumit veszel,hogy újszülöttnek kislyukú legyen,és olyan márkát válassz,amihez könnyen és olcsón kapsz cumit.
Szia!Nekünk az avent etető cumisüveg vált be 0+ cseppes cumival. Igaz nem a legolcsóbb, de ami olcsó, abból ömlik a tej és állandóan félrenyeli a baba, mert általában mohón eszik minden csecsemő.A chicco döntött nyakút is megvettük, még drágább, de az borzasztó!Folyik belőle.Én az aventet ajánlom.
Minden jót nektek!:)
az elso hozzaszolonak mondanam, h felesleges mikrozhatot, mert ha jot akarsz a gyerekednek, a mikrot felejtsd el. Meleg vizben ugyan annyi ido alatt kesz, es egeszsegesebb is. En a sajatomat sem mikrozom ha nem muszaj!
Jo keresgelest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!