178 cm-es apától nem lehet magas gyereket várni?
én alacsony vagyok (160)mindig utolsó voltam a tornasorban, mindig görcsösen stresszeltem ez miatt.
úgy hallottam, a gyerekek a szülők közé nőnek általában, anyánál magasabbra, apánál alacsonyabbra. ha a felmenők sem magasak, ne is reménykedjek?
19-es én már 14 évesen 180 cm voltam, 7évesen meg 142 cm.
voltak olyan osztálytársaim, akiknek olyan alacsony volt a gyerekuk, hogy 13 évesen a 150 cm-vel az utolso volt a tornasorban, viszont 20 éves korára 190 cm lett. én 14 éves korom ota nem nottem hál istennek.
Szerintem meg amíg nem tudod elfogadni önmagad, addig nem fogsz olyan pasit találni, aki neked tökéletesen megfelel. Ez a titka az egésznek. Amíg nincs önbizalom, addig a pasiknak sem kellesz igazán, ez oda-vissza működik. Ha megváltozol, akkor mar nem lesznek enbyire fontosak a külsőségek. Hidd el, ez tapasztalat. Addig meg tényleg ne szulj, mert önbizalom hiányában a gyerekben is mindig hibát fogsz keresni, mert nem lesz elég magas, vagy nem lesz szép haja, vagy szép bőre.
Amúgy a kérdésre válaszolva, a bátyám kb 5 centivel magasabb mint apám, anyám meg még alacsonyabb.
Én magasnak számítottam anno,a 176 cm-es magasságommal,a férjem 185 cm,a 10 éves fiunk most 155 cm,bőven nagyobb ,mint a korosztálya,így gondolom mindkettőnket túlnő majd :)!
"A mai fiatalok" mind magasabbak,kiéve ha genetika az alacsony termet valamelyik szülőnél.
úgy gondolom, én sem minősítettem senkit, viszont vártam volna..
én is észre vettem, hogy a mai gyerekek magasabbra nőnek, ezért még nagyobb a súlya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!