Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki naponta felmossa valamelyi...

Aki naponta felmossa valamelyik helyiséget az otthonában, hogy van erre ideje?

Figyelt kérdés

Többször olvastam már, hogy teljes természetességgel és lazasággal írják, hogy naponta felmossák a konyhát, vagy a nappalit, és nem tisztaságmániások. Nekem ez legalább fél óra lenne, hiszen vizet előkészíteni, alaposan felsöpörni, várni, amíg szárad, felmosót öblíteni, elrakni. Ez nem öt perc. Addig lógnak a gyerekek a nyakamon, a főzés áll, nappaliban a játékot félbe kell hagyni.

És ha már a nappalit felmossák, ennek külön mi értelme van, ha mondjuk az előszobából úgyis szét lesz taposva a kosz. Ha csak egy helyiség van tisztán tartva, de a többi nincs...

Nem értem.

Vagy ez csak fontossági sorrend kérdése? Kinek-mi a fontos, arra rászánja az időt?

Csak ez meg olyan rossz érzés nekem, hogy másnak olyan természetes, hogy naponta főz, takarít, játszótérre megy, hajat mos, stb... Most ők robotok, vagy hazudnak, vagy én csinálok valamit rosszul???

2015. máj. 28. 09:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Amikor a fiam még pici volt (2 év alatti), én is naponta felmostam. Na nem mindenhol, de az előszobát például minden nap megcsináltam, mert oda bemegyünk cipővel. Máshova nem, ott levesszük. Meg a konyhát is minden nap felmostam. A többi szobát csak 2-3 naponta mostam fel. Nekem ez nem volt olyan időrabló, nem éreztem úgy, hogy ezzel rengeteg idő menne el. Pedig én aztán tényleg nem vagyok tisztaságmániás, ezt akárki tanúsíthatja :D Egyébként most, egy hétéves nagygyerek mellett néha nekem is fura, hogy GYED alatt mi mindenre volt időm, pedig tanultam is mellette, aztán mégis :)
2015. máj. 28. 23:41
 22/22 A kérdező kommentje:
20-as, egyik szombaton sem szoktad úgy érezni, hogy te is inkább velük mennél sétálni? Vagy mindegy mi van, akkor is inkább takarítasz szombat délelőtt?
2015. jún. 1. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!