Aki naponta felmossa valamelyik helyiséget az otthonában, hogy van erre ideje?
Többször olvastam már, hogy teljes természetességgel és lazasággal írják, hogy naponta felmossák a konyhát, vagy a nappalit, és nem tisztaságmániások. Nekem ez legalább fél óra lenne, hiszen vizet előkészíteni, alaposan felsöpörni, várni, amíg szárad, felmosót öblíteni, elrakni. Ez nem öt perc. Addig lógnak a gyerekek a nyakamon, a főzés áll, nappaliban a játékot félbe kell hagyni.
És ha már a nappalit felmossák, ennek külön mi értelme van, ha mondjuk az előszobából úgyis szét lesz taposva a kosz. Ha csak egy helyiség van tisztán tartva, de a többi nincs...
Nem értem.
Vagy ez csak fontossági sorrend kérdése? Kinek-mi a fontos, arra rászánja az időt?
Csak ez meg olyan rossz érzés nekem, hogy másnak olyan természetes, hogy naponta főz, takarít, játszótérre megy, hajat mos, stb... Most ők robotok, vagy hazudnak, vagy én csinálok valamit rosszul???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!