Hány évesen vállaltatok, vagy szeretnétek gyereket vállalni?
Elsőt 26 évesen a másodikat még 30 éves korom előtt szeretném.
30 felett nem akarok már gyereket szülni több okból kifolyólag. A párkapcsolatomban minden rendben, de még egy lakás és egy mesterképzés hiányzik.
22L
Szia!
22 évesen estem teherbe és most 23 évesen szültem 5,5 hónapja:)
A párommal 5 és fél éve vagyunk együtt:) Megvan mindenünk és nem érzem azt,hogy lemaradnék bármiről is:) Sőt.. Most Élek igazán :)!!!
Hmm érdekes,remélem belőlem nem fognak kimaradni az anyai ösztönök.Aranyosak a babák,de inkább csak másnál...tesóm kislányával is úgy voltam mindig,h jó volt mikor jöttek,de utána jó volt mikor elment és nyugi lett,és csinálhattam azt amit akarok,egy idő után kicsit idegesített.De talán sajáttal más lesz majd.
Barátnőm mondjuk mai napig azt mondja,27 évesen,h neki soha nem kell gyerek.Hogy nem tudná alárendelni magát egy gyereknek,feláldozni miatta az életét,hogy ne csinálhassa azt amihez épp kedve van. Én azért ezt nem mondom,mert nem akarom gyerek nélkül leélni az életemet,de egyelőre kicsit én is így gondolom,mint ő,de csak egyelőre. Lehet,ha becsúszna,utána azt mondanám,h milyen hülye voltam,mikor még ilyeneket gondoltam...
Szia! Én vagyok aki 36 évesen szülte az első bébikét. Nálam önzőbb típusú nő kevés létezett ezen a világon, aztán becsúszott a baba. Sosem akartam gyermeket, csak élni akartam. Annyira szerettem a párom, és átgondolva mindent kipróbáltam és megéltem az életben, amit csak akartam, ezért meghoztam életem legjobb döntését! Összeházasodtunk a párommal, majd megszületett a világ legcsodálatosabb kisasszonykája. :) Ja és jött az anyai ösztön, pedig én is féltem, hogy nekem olyanom nincs. :)
Szóval ha nem vagy biztos a párodban és még magadban sem, akkor ne vállaljatok babát! Van erre még legalább 10 éved és majd lesz valahogy.
Én mindenképpen 25 éves korom után szeretnék csak gyereket, mert várhatólag akkor fogok lediplomázni. Minimum kettőt szeretnék, 2-3 év különbséggel. Azonban szerencsére bennem már most nagyon munkálkodik az anyai ösztön, nem érezném, hogy kimaradtam bármiből is akkor sem, ha most teherbe esnék (de biztos, önálló háttér nélkül önszántamból nem vágnék bele).
19/L
Köszönöm a válaszokat,egyik másikat különösképp,a 36 éves hölggyel tudok leginkább azonosulni jelenleg,lehet bennem is kb.addigra érnek meg a dolgok,amúgy is kicsit úgy érzem h az a később érőn típus vagyok,néha el sem hiszem h már 28 leszek,kb.5 évvel érzem magam kevesebbnek :D Amúgy nem beképzeltségképp de mások is olyan 22-23-nak szoktak nézni.Szóval lehet nálam minden később jön,de jó,h a mai világban elfogadott az is,ha egy nő csak a harmincas évei közepe,vége felé vállal gyereket.Egynél,vagy nagyon maximum kettőnél úgysem szeretnék többet.
Jaa amúgy nem fél éve vagyunk együtt a párommal,hanem 6 éve,csak fél éve költöztünk össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!