Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány évesen vállaltatok, vagy...

Hány évesen vállaltatok, vagy szeretnétek gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
Én 28 leszek hamarosan,jó fél éve együtt élünk a párommal,de egyelőre még nem érzem magam felkészültnek az anyaságra.Néha azt érzem h még nem éltem ki magam és nem akarom magam lekötni egy gyerekkel.Persze néha elgondolkozom rajta milyen lenne meg biztos nagyon szeretném ha már meglenne,mert amúgy meg gondoskodó típus vagyok,de vhogy meg még mégse...Persze az is lehet h közrejátszik,h a kapcsolatomban sincs minden rendben. De talán a mai világban még nem vagyok elkésve senniről,remélem egyszer megjön az az érés,amikor azt érzem h mindennél jobban vágyom egy babára.
2015. máj. 27. 17:43
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Elsőt 26 évesen a másodikat még 30 éves korom előtt szeretném.

30 felett nem akarok már gyereket szülni több okból kifolyólag. A párkapcsolatomban minden rendben, de még egy lakás és egy mesterképzés hiányzik.

22L

2015. máj. 27. 20:52
 22/30 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy nekem pont az jelenti az "életet", hogy a családommal együtt élem meg a mindennapok örömét, bánatát és velük szervezek közösen programokat. Én pont azt érzem, hogy most nem "élek" ilyen értelemben, mivel még nem lakunk együtt és még nem vagyunk egy család.
2015. máj. 27. 20:55
 23/30 anonim ***** válasza:

Szia!

22 évesen estem teherbe és most 23 évesen szültem 5,5 hónapja:)

A párommal 5 és fél éve vagyunk együtt:) Megvan mindenünk és nem érzem azt,hogy lemaradnék bármiről is:) Sőt.. Most Élek igazán :)!!!

2015. máj. 27. 20:56
 24/30 anonim ***** válasza:
Tavaly, a 26. szülinapom környékén kattant be valami nálam, hogy azonnal szeretnék gyereket. Előtte el sem tudtam képzelni. Lehet valami köze ahhoz, hogy akkor kérte meg a férjem a kezemet, mert utána nem sokkal neki is megjött a kedve a gyerekvállaláshoz. Aztán várni kellett a munka miatt több, mint 1 évet. Remélem mostmár nemsoká pozit tesztelek.
2015. máj. 27. 22:12
 25/30 A kérdező kommentje:

Hmm érdekes,remélem belőlem nem fognak kimaradni az anyai ösztönök.Aranyosak a babák,de inkább csak másnál...tesóm kislányával is úgy voltam mindig,h jó volt mikor jöttek,de utána jó volt mikor elment és nyugi lett,és csinálhattam azt amit akarok,egy idő után kicsit idegesített.De talán sajáttal más lesz majd.

Barátnőm mondjuk mai napig azt mondja,27 évesen,h neki soha nem kell gyerek.Hogy nem tudná alárendelni magát egy gyereknek,feláldozni miatta az életét,hogy ne csinálhassa azt amihez épp kedve van. Én azért ezt nem mondom,mert nem akarom gyerek nélkül leélni az életemet,de egyelőre kicsit én is így gondolom,mint ő,de csak egyelőre. Lehet,ha becsúszna,utána azt mondanám,h milyen hülye voltam,mikor még ilyeneket gondoltam...

2015. máj. 27. 22:38
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Én 28 évesen nem maradnék a helyedben egy nem jól működő kapcsolatban, mert aztán már csak az idő miatt is bevállalod amikor nem leszel ugyanígy biztos benn és az senkinek sem jó. Amúgy fél év kapcsolat után amúgy is necces szerintem,nem hogy ha még már most nem is működik jól.... mi most vagyunk együtt több mint 6 éve és most várjuk az első babánkat, igaz nálunk jól működik minden, ha nem így lenne nem mertem volna bevállalni. (én 29, férjem 33 éves)
2015. máj. 28. 08:41
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én vagyok aki 36 évesen szülte az első bébikét. Nálam önzőbb típusú nő kevés létezett ezen a világon, aztán becsúszott a baba. Sosem akartam gyermeket, csak élni akartam. Annyira szerettem a párom, és átgondolva mindent kipróbáltam és megéltem az életben, amit csak akartam, ezért meghoztam életem legjobb döntését! Összeházasodtunk a párommal, majd megszületett a világ legcsodálatosabb kisasszonykája. :) Ja és jött az anyai ösztön, pedig én is féltem, hogy nekem olyanom nincs. :)

Szóval ha nem vagy biztos a párodban és még magadban sem, akkor ne vállaljatok babát! Van erre még legalább 10 éved és majd lesz valahogy.

2015. máj. 28. 08:53
 28/30 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen 25 éves korom után szeretnék csak gyereket, mert várhatólag akkor fogok lediplomázni. Minimum kettőt szeretnék, 2-3 év különbséggel. Azonban szerencsére bennem már most nagyon munkálkodik az anyai ösztön, nem érezném, hogy kimaradtam bármiből is akkor sem, ha most teherbe esnék (de biztos, önálló háttér nélkül önszántamból nem vágnék bele).

19/L

2015. máj. 28. 15:05
 29/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,egyik másikat különösképp,a 36 éves hölggyel tudok leginkább azonosulni jelenleg,lehet bennem is kb.addigra érnek meg a dolgok,amúgy is kicsit úgy érzem h az a később érőn típus vagyok,néha el sem hiszem h már 28 leszek,kb.5 évvel érzem magam kevesebbnek :D Amúgy nem beképzeltségképp de mások is olyan 22-23-nak szoktak nézni.Szóval lehet nálam minden később jön,de jó,h a mai világban elfogadott az is,ha egy nő csak a harmincas évei közepe,vége felé vállal gyereket.Egynél,vagy nagyon maximum kettőnél úgysem szeretnék többet.

Jaa amúgy nem fél éve vagyunk együtt a párommal,hanem 6 éve,csak fél éve költöztünk össze...

2015. máj. 28. 18:35
 30/30 anonim válasza:
Lassan 24 leszek,és jövőre tervezzük, hogy elkezdjük a babaprojektet.. :) Két éve vagyunk házasok, van munkahelyünk, van spórolt pénzünk és van hol laknunk! :)
2016. júl. 18. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!