Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy 6 évest egyedül hagyhatok...

Egy 6 évest egyedül hagyhatok 10 percre a házba?

Figyelt kérdés
A normálisabb fajta 6 éves.
2015. máj. 27. 14:51
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Azért mert arra vagyok kiváncsi hogy más is megmeri csinálni, vagy velem van a gond. Egyébként valszinü tiszta ideg leszek, szóval ne gondolja bárki is h nyugodt szivvel teszem, csak úgy érzem rákényszerülök.
2015. máj. 27. 15:19
 22/43 anonim ***** válasza:
88%
Bármelyik 2 éves ki tud mászni a rácsos ágyból, ha eléggé bepipult.
2015. máj. 27. 15:20
 23/43 A kérdező kommentje:
Ő nem tud, elég magas az ágy.
2015. máj. 27. 15:21
 24/43 anonim ***** válasza:
73%
Csak a 6 évest még hagyján, én mondjuk azt sem tenném, de 2 évesre vigyázva semmiképp sem. Mi van, ha tűz üt ki?
2015. máj. 27. 15:24
 25/43 anonim ***** válasza:
79%
A 2 évest nem hagynám egyedül a 6 évessel! Úgy sem, hogy telefont hagyok nnáluk. Sehogy. A 6 évest viszont simán otthon hagynám egyedül 10 percre negyed órára! 7 évesen egyedül jártam haza suliból és 2-5ig egyedül voltam. Soha semmi bajt nem csináltam! Úgyhogy az simán beleférne nekem!
2015. máj. 27. 15:36
 26/43 anonim ***** válasza:
35%
Én egyedül jártam oviba...a 6 évest én is egyedül hagynám 10 percre, nyilván nem a kicsivel.
2015. máj. 27. 15:43
 27/43 anonim ***** válasza:
41%
Nem hagynám én se, de tudom, sokan még meg is büntetik a gyereket, akit sírva találnak otthon, holott kifejezetten kérte, hogy ne hagyják egyedül. Nem tudom, erre egyáltalán miért van szükség, hova megy az a szülő, ahova gyerek nem teheti be a lábát, Csernobilba?
2015. máj. 27. 15:49
 28/43 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy komolyan érdemes lenne utána nézni a "kiskorú veszélyeztetése" mint bűncselekmény eseteinek. Hatévest egyedülhagyni egy kétévessel biztosan beleesik ebbe a kategóriába. Szóval javaslom, mérlegelj.
2015. máj. 27. 15:50
 29/43 A kérdező kommentje:
Túl vagyunk rajta, nem lett semmi baj. De rendesen leizzadtam. Azért nem mehettem gyerekkel, mert a fiamnak csináltak hallásvizsgálatot, és mondta az orvos hogy csak őt vigyem, még úgy sem jöhettek volna ha mi addig ki megyünk. Köszi a válaszokat és ezer bocs, ha esetleg valakit felháborítottam!
2015. máj. 27. 16:07
 30/43 anonim ***** válasza:
53%
A kérdést inkább úgy kellett volna kiírnod, hogy egy kétévest és egy hatévest otthon hagyhatok-e felügyelet nélkül. Azt az aprócska részletet /az otthon alvó és bármikor felriadó kétévesre gondolok/ figyelembe véve nonszensz az egész kérdés. Mégis hogy gondoltad? Pont két éves a fiacskám, a gyomrom összerándul, ha arra gondolok, hogy felébred és nem talál engem sehol. Egy hatéves is még olyan kicsi, hogy egy nagyobb stresszre /a pici vigasztalhatatlan sírására és még ezer stresszforrást el tudok képzelni azalatt a röpke 10 perc alatt is/ simán begőzölhet, miért vársz el felnőttviselkedést egy hatévestől?
2015. máj. 27. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!