Egy 6 évest egyedül hagyhatok 10 percre a házba?
Figyelt kérdés
A normálisabb fajta 6 éves.2015. máj. 27. 14:51
12/43 anonim válasza:
Ha a kerdezot eluti az auto, akkor talan jobb is, ha a gyerek nincs vele.
13/43 anonim válasza:
#10 na b+ ... és a három hónapost meg meg kellene szoptatni ... ne idegelj már a részletek lassú adagolásával ... szerinted ha felébred az apróság, akkor rendben lesz, hogy a 6 éves vigyáz rá? ... naná, ad neki inni pohárból, mert ő úgy szokott inni ... mind ráborítja, és akkor még jó, ha nem fullad meg tőle (na jó, most sarkítottam, de ugye te sem gondoltad komolyan ... és mi a garancia, hogy a dokinál nem kerül elétek éppen egy nehéz eset, amivel magában elmegy tíz perc) ... ne viccelj már!
14/43 anonim válasza:
tehát akkor egy 2 évest és egy 6 évest akarsz otthon hagyni? még a 6évest sem, nem hogy 2évest. keltsd fel a kicsit és menjetek.
15/43 anonim válasza:
msot nem értem, 3 gyerek van,az egyiket vinnéd az orvoshoz, a 6 éves meg vigyázna a 2 évesre? semmiképpen sem. felébred a két éves,elkezd sírni utánad,mit csinál a 6 éves? igen,ő a nagyobb,de ahhoz nem elég nagy,hogy ilyen helyzetet megoldjon,még ő is kicsi. ne hozd ilyen helyzetbe. kelsd fel a két évest,menjetek el szépen négyen,oké értem szívás 3 gyerekkel betrappolni a rendelőbe de hát van ilyen. úgyis azt írod,időpontra mész,nem lesztek ott olyan sokáig,annyi időt kíbirtok.
16/43 A kérdező kommentje:
Nem 3 hónapos hanem 2 éves. Szokott rá vigyázni a nagy, tudja hogy mit kell csinálni.
2015. máj. 27. 15:12
17/43 anonim válasza:
#16 értettem, csak mondom az lesz a következő részlet :)
18/43 anonim válasza:
értem. és ha elesik a két éves? vagy lenyel valamit? stb?
19/43 A kérdező kommentje:
Nem esik el, mert rácsos ágyban alszik, nemtud se kimászni se kirepülni. Apró játékokat nem szabad neki adni, ezt tudja a nagy is :)
2015. máj. 27. 15:16
20/43 anonim válasza:
ha ennyire eldöntötted,miért kérdezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!