Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ágycsere - kiesett az ágyból?...

Ágycsere - kiesett az ágyból? Részletek lent.

Figyelt kérdés

16 hónapos. Az imént kiesett/kimászott az ágyából. 70*140 ágyunk van, nagyon régi (még az enyém volt) és akkoriban még a legjobban leengedett állapota is magas volt, bár én nem estem ki belőle. Teljesen be vagyok parázva - nyilván nem altatom most már ebben az ágyban...

Viszont a gondom - muszáj új megoldást találjunk. Még nem akarnék neki sima kiságyat, mert akkor felkel, mászkál stb. Tehát marad a rácsos megoldás, normális leengedett verziója. A méret marad,mert egyrészt ezt szokta meg, másrészt ehhez van kókuszmatracunk.

De hol nézelődjek? Mindenhol csak 60*120 méreteket látok. Kérlek küldjetek nekem linkeket, ahol lehet kapni! A férjem használtat nem akar, de viszonylagosan jó áron kellene. Nagyon köszönöm előre is!

2010. febr. 26. 10:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha van ismerősöd/netán a párod/ fúrhat lejjebb lyukat, hogy lentebb tegyétek. Az egyik ismerősöm is így csinálta. SZerintem felesleges ezért újat vennetek.
2010. febr. 26. 10:57
 2/6 anonim ***** válasza:

De miért nem jó a használt, mikor az új árának a töredékéért megkapod, és ráadásul újszerű állapotban! Nézz körül a vaterán, meg az expresszen. Most nézegettem, igaz ez nem az a méret amit keresel, de matraccal, mindennel együtt kerül annyiba amennyit ír!

[link]

2010. febr. 26. 10:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom sajnos lejjebb tenni az alját, mert alatta már nincs rács - régi konstrukció nagyon... Nagyon szép, de hát ez most már nem maradhat így.
2010. febr. 26. 11:05
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék itt van mégegy, ez 70*140-es :)

2010. febr. 26. 11:11
 5/6 anonim ***** válasza:

szia

Nem tudom nektek mi a jó ár én ezt találtam nektek

[link]

sajnos ahol mi vettük a miénket ott már nem árulják azt mondjuk "csak" 3000ft lett volna kevesebb

2010. febr. 26. 12:08
 6/6 anonim ***** válasza:

szia,

kipróbálhatod azt is h egy matracot teszel a földre az ágya mellé,nálunk nagyon bevált,ha legurul,tovább alszik :)és nem üti meg magát!!!!!!!!!!!!!!!! :)

de persze vehettek ágyat is ha azt szeretnétek,csak ez olcsóbb megoldás,és működik is.

átmeneti megoldásnak is jó,amig vesztek egy másik ágyat.

szép napot!

2010. febr. 26. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!