Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen krémet, gyógyszert...

Milyen krémet, gyógyszert vegyek erre?

Figyelt kérdés
Terhességem alatt semmi féle problémám nem volt, (10 hónapja szültem) se terhességi csíkok sem pedig láb vizesedés.Most viszont eléggé vises az egész lábam, főleg a combjaim és az egész lábszáramon elő fordul,mellette vöröses-lilás csíkok jelentek meg.Miért jött elő most?Mivel tudom enyhíteni?Nem híztam sokat a terhességem,alatt sem, most sem vagyok túlsulyosnak mondható.Csak az orvos segíthet?Egyáltalán milyen orvoshoz menjek?Előre is köszi a válaszokat!

#víz #láb #terhesség #krém #orvos #csíikok #vörös-lilás
2015. máj. 26. 14:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs képed róla? Így látatlanban nehéz mit mondani. De igen, legjobb lenne az orvos!
2015. máj. 26. 16:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Sajnos nincs kép, de milyen orvoshoz menjek?Házi orvoshoz?
2015. máj. 26. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!