Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Honnan szerezzek gombás lábra...

Honnan szerezzek gombás lábra krémet/gyógyszert, ha nem merek bemenni a gyógyszertárba?

Figyelt kérdés

Valami van egy ideje a lábujjaim között, nem tudom, mi ez:

ha száraz a lábam, akkor mintha nem lenne semmi ott, de zuhanyzás után, vagy ha nagyon beizzad, pár lábujjam között nagyon csúnyán kiázik és büdös is. Ez gomba? De akkor miért csak vízre jön elő?

Nem merek elmenni orvoshoz, mert olyan undorító és még csak 20 éves vagyok, ráadásul lány, olyan, mintha igénytelen lennék, pedig mindig odafigyeltem a higiéniára. Szeretnék valami gyógyszert venni rá, de félek bemenni a patikába és kérni valamit lábgombára :(

2015. máj. 5. 11:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Rendelj netről
2015. máj. 5. 11:49
 2/9 A kérdező kommentje:
De nem tudom, milyet kéne és hogy egyáltalán tényleg gombás-e a lábam, vagy csak nagyon kiázik. És ha rendelek, látni fogja anyukám is esetleg és neki sem merem elmondani
2015. máj. 5. 11:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Pedig mondd el anyukádnak, mert egy kádban/zuhanyzóban topogtok otthon. Amig nem vagy kikezelve a családodnak gumipapucsban kéne zuhanyozni.

A lábgomba nem gáz, népbetegség, sajnos bárhol el lehet kapni, pláne ha antibiotikumos kezelésed is volt a közelmúltban.

Pont az ilyen hozzáállás miatt, mint a tiéd, terjed ezerrel.

2015. máj. 5. 11:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Kérsz egy Canesten kenőcsöt.

Senki sem fogja megkérdezni, hogy mire kell.

Én múltkor hüvelygombára vettem Canesten combit, senkit sem érdekelt. Nem néznek ezért furán rád.

De ha nem foglalkozol vele, az viszont gáz.

De egyébként ez nem is biztos, hogy gomba.

Nyugodtan mutasd meg egy bőrgyógyásznak, ennél sokkal durvább dolgokat is látott már :)

2015. máj. 5. 12:00
 5/9 A kérdező kommentje:

Igazad van 3., el fogom mondani anyukámnak, már csak az ő egészsége miatt is...

csak nem tudom tényleg, hogy ez lábgomba, vagy semmi, mert alapból nagyon izzadós a lábam és mindig kiázik

2015. máj. 5. 12:00
 6/9 Trafó1 ***** válasza:

Ez nem a te higiéniád hiányának az oka, bárkivel előfordulhat, nyugodtan menj dokihoz, az lenne felelőtlenség ha nem mennél, és elkapná más is.

Másik lehetőség fertőzd meg édesanyádat és ha ő elment dokihoz lopd el a krémet, mondjuk addíg lehet lerohad a lábad.:-P

2015. máj. 5. 12:03
 7/9 A kérdező kommentje:

Oké, szólni fogok anyukámnak és elmegyek bőrgyógyászhoz.

De úgy szégyellem magam :( És hogy mondjam el anyukámnak?

Tudom, hogy már felnőtt vagyok és gyerekesen viselkedek, de annyira kínosnak érzem

2015. máj. 5. 12:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Próbáld otthon az ecetet. Az savasítja azt a lúgos környezetet, amiben a gombák éldegélnek. Minden este áztasd be a lábad ecetes vízbe (ne legyen túl erős) ezt csinálhatod mondjuk 5 napig. Ha nem javul, menj el dokihoz, mert az sem biztos,hogy lábgombáról van szó. Anyudnak mindenképp szólj, tudjanak azért róla, nehogy elterjedjen. :)
2015. máj. 5. 12:05
 9/9 anonim válasza:
nekem is így volt nem tudtam miaz és egy idő után kezdett durvulni a helyzet aztán már biztos voltam benne hogí lábgomba meg rákerestem neten mi számít lábgombának és ugyan olyan volt a lábam mint a képen. én orvosnál nem voltam csak bementem a patikába kértem canesten plus- ot kentem minden este fürdés után már el is múlt ez kb. másfél hét alatt lezajlott de ha nem kezeled ki rendesen visszajön...
2015. máj. 5. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!