Honnan szerezzek gombás lábra krémet/gyógyszert, ha nem merek bemenni a gyógyszertárba?
Valami van egy ideje a lábujjaim között, nem tudom, mi ez:
ha száraz a lábam, akkor mintha nem lenne semmi ott, de zuhanyzás után, vagy ha nagyon beizzad, pár lábujjam között nagyon csúnyán kiázik és büdös is. Ez gomba? De akkor miért csak vízre jön elő?
Nem merek elmenni orvoshoz, mert olyan undorító és még csak 20 éves vagyok, ráadásul lány, olyan, mintha igénytelen lennék, pedig mindig odafigyeltem a higiéniára. Szeretnék valami gyógyszert venni rá, de félek bemenni a patikába és kérni valamit lábgombára :(
Pedig mondd el anyukádnak, mert egy kádban/zuhanyzóban topogtok otthon. Amig nem vagy kikezelve a családodnak gumipapucsban kéne zuhanyozni.
A lábgomba nem gáz, népbetegség, sajnos bárhol el lehet kapni, pláne ha antibiotikumos kezelésed is volt a közelmúltban.
Pont az ilyen hozzáállás miatt, mint a tiéd, terjed ezerrel.
Kérsz egy Canesten kenőcsöt.
Senki sem fogja megkérdezni, hogy mire kell.
Én múltkor hüvelygombára vettem Canesten combit, senkit sem érdekelt. Nem néznek ezért furán rád.
De ha nem foglalkozol vele, az viszont gáz.
De egyébként ez nem is biztos, hogy gomba.
Nyugodtan mutasd meg egy bőrgyógyásznak, ennél sokkal durvább dolgokat is látott már :)
Igazad van 3., el fogom mondani anyukámnak, már csak az ő egészsége miatt is...
csak nem tudom tényleg, hogy ez lábgomba, vagy semmi, mert alapból nagyon izzadós a lábam és mindig kiázik
Ez nem a te higiéniád hiányának az oka, bárkivel előfordulhat, nyugodtan menj dokihoz, az lenne felelőtlenség ha nem mennél, és elkapná más is.
Másik lehetőség fertőzd meg édesanyádat és ha ő elment dokihoz lopd el a krémet, mondjuk addíg lehet lerohad a lábad.:-P
Oké, szólni fogok anyukámnak és elmegyek bőrgyógyászhoz.
De úgy szégyellem magam :( És hogy mondjam el anyukámnak?
Tudom, hogy már felnőtt vagyok és gyerekesen viselkedek, de annyira kínosnak érzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!