Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek mi jut eszetekbe...

Nektek mi jut eszetekbe először a Tímea, Timi névről? Szerintetek szép név, még becézve is?

Figyelt kérdés

2015. máj. 22. 19:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

De furcsa! :)

Engem Timinek hívnak és nagyon nem szeretem a nevemet. Lehet még a Tímea rendben van, viszont szokatlan lenne ha így hívnának. Becézett változatával pedig nem vagyok megbarátkozva.

Kíváncsi voltam. :) Többiek válaszát is szívesen várom.

2015. máj. 22. 20:07
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Régen én sem szerettem, de most már el sem tudnám képzelni hogy máshogy hívjanak:-)
2015. máj. 22. 20:20
 13/22 anonim ***** válasza:
68%
Nekem nem tetszik. Bár életem különböző szakaszaiban ismertem 1-1 Tímeát, mégis ha a nevet hallom, akkor az Aranyember, ill. az ottani Tímea jut eszembe.
2015. máj. 22. 21:24
 14/22 anonim ***** válasza:
31%
3 Tímeát ismerek (2 Timi, 1 Timo). Sajnos nekem az jut eszembe elsőre, hogy mindhárom nagyon naív és buta. Nyilván nem a nevük miatt, de egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni tőlük.
2015. máj. 22. 23:19
 15/22 anonim ***** válasza:
92%
Én picikém is Tímea lett. Férjem is, én is alig ismertünk néhányat. Akiket ismertem, ismerek, mind szép, intelligens lányok, nők. Nem volt vita, vagy kérdés, hogy a pici lányunknak ezt a nevet adjuk, mindketten ezt szerettúk volna. Méltóságteljes, elegáns név, nőies, szép. Timiként vagány, fiatalos, olyan tüzrőlpattant csajszinak való. A jelentése is beszél, jó, tisztelet, tiszteletre méltó. És nem utolsó sorban, ami engem végleg meggyőzött: a Timik tóbbségében szeretik, és büszkén viselik a nevüket!! Ez nagyon ritka. A legtöbb nő utálja a nevét... nekem ez jut róla eszembe. Szerintem viseld Te is büszkén, jól választottak a szüleid! 😉
2015. máj. 23. 10:47
 16/22 anonim ***** válasza:

Elsősorban a névről egy kifinomult, pedáns nő jut eszembe. Másodsorban meg én, mivel engem is úgy hívnak, bár az én személyiségem messze áll a kifinomultságtól.:)

Régebben ki nem állhattam a nevem, de aztán rájöttem, hogy a maga fura módján illik rám, és nem tudok már más nevet elképzelni magamnak.:)

2015. máj. 25. 15:30
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Van ebben a Tímea névben valami megfoghatatlan...

Akit ismerek vagy belevaló tini,jó kisugárzással,vagy pedáns családanya.

És igen, valahogy ők büszkék a nevükre Szerintem nem véletlenül.

2015. máj. 25. 16:54
 18/22 anonim ***** válasza:
A nevem Tímea, és utálom a nevemet. Mármint, elmenne, de mindenki Timinek szólít, még ha minden egyes alkalommal mondom neki, hogy ne így szólítson... De a Tímea pedig tökre fura. Pl. suliban is, voltunk uszodában, kérdezték a nevem, majd utána kövinek már Timinek szólítottak... De más nevet nem tudnék elképzelni magamnak, de a Timi-t utálom. ://
2015. szept. 26. 12:34
 19/22 anonim válasza:
90%
Nekem az a lány akiért hosszú éveket küzdöttem, és végül a párom lett. Amúgy kis koromtól kezdve szerintem a leggyönyörűbb név. És üzenet annak aki Tímea, és nem szereti a nevét: örülj neki hogy így hívnak. Modern, szép, és egyedi, teintettel hogy nem sok ország használja. Timik mindörökké :D
2015. okt. 10. 23:32
 20/22 anonim válasza:
Az egyik legszebb név! Én nagyon szeretem!
2016. márc. 19. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!