Párom börtönben van én pedig 2gyermeket nevelek itthon
akik családügyis gondozásba vannak véve. Kaphatok valami
segélyt ami nem csak a szokásos?
Kérdező, ne nézz már hü.lyének senkit, egy sima verekedésért nem kerül senki börtönbe. Akkor a pasid közterületen verekedett és durva sérülést okozott, vagy felfüggesztettben volt és már egy nyalóka ellopásáért is bevitték. De ez nem azt jelenti, hogy annyi a bűne, hogy nyalókát lopott.
2015. máj. 25. 13:02
Verekedésért nem ültetik le. Találj ki valami mást :)
2015. máj. 25. 13:29
dehogynem ültetik le verekedésért... gondolom a védtelen akit megtámadott (nyugdíjas néni az arany nyaklánccal???) nem élte túl vagy nagyon csúnya sérüléseket szerzett :(
én laikus vagyok, valaki mondja már el nekem, hogy állami börtönön kívül milyen börtönök vannak? :O és ha nem mi tartjuk el akkor ki??? mert azért madár én se vagyok, ha havi 7.000.- vonnak tőle az se a cellája világítására se a kajájára nem elég...
2015. máj. 25. 14:00
24/32 A kérdező kommentje:
Súlyos testi sértés és egy felfüggesztettje volt...Nos Szombathelyen van ami nem állami börtön...
"Szombathelyen átadott második magyar magántőkéből épült börtön, melyet az állam mint bérlő működtet"
ezek szerint az is állami működtetésű börtön... szóval igen, az itt választ írók és sokan mások tartják el a párodat és téged a két gyerekeddel.
ezen felül extra segélyt kérni a pofátlanság teteje...
2015. máj. 25. 14:50
26/32 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom úgy sajnálom hogy nem egy gyermek molesztálót vagy egy gyilkost "tartatok" el hanem egy olyan embert aki a családját védte...Így kiabálni ezen...Komolyan mintha nem is emberek lennénk de az hogy gyermekeimet "kölyöknek" nevezték mint ha állatok lennének az nem gond...de nyugodtan tartsátok el nyugodtan csak a cigány nőket akiknek 20gyerekük van vagy azokat akik gyermekeket bántalmazott stb...Szerintem nem volt olyan kérdésem hogy kik tartják el a párom és hogy tetszik e nekik...Kérem ezentúl azok írjanak akik hasonló cipőben járnak vagy van ilyen tapasztalata.Köszönöm!
27/32 A kérdező kommentje:
Bocsánat kiabálni helyett kiakadni.
A válaszolók azon akadtak ki, hogy egyébként is segélyeken élsz, de neked ez nem elég, extra kéne. Úgy, hogy a pasid a társasalomra veszélyes, azért van börtönben, te meg haszontalan vagy, mivel nem dolgozol és a gyerek előtt sem dolgoztál, hiszen akkor nem kéne segély, lenne gyed-ed és két ilyen "értékes" embernek még gyerekeik is vannak, akiket nem is tudtok eltartani.
2015. máj. 25. 18:27
Tök érdekes... a kérdező kiakad azon, hogy a gyerekét kölyöknek nevezik. Viszont az, hogy a férje egy börtöntöltelék, az úgy helyes. Mi lenne ha nem bennünk keresnéd a hibát, hanem a kedves uradban?
2015. máj. 25. 18:31
Nem csak a segélyeket meg a börtönt fizetik rátok az adófizetők, hanem még a családgondozót is ők tartják fenn nektek. A családod mind a 4 tagját eltartják és még családgondozó által segítséget is küldenek.
Más meg aki minimálbérért gürizik max. családi pótlékot kap...
Dolgoztál volna gyerekvállalás előtt, most 2 éves koráig kapnád a GYED-et és nem lenne gond. Nem a semmire kell szülni.
2015. máj. 25. 20:15
Kapcsolódó kérdések: