Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Párom börtönben van én pedig...

Párom börtönben van én pedig 2gyermeket nevelek itthon akik családügyis gondozásba vannak véve. Kaphatok valami segélyt ami nem csak a szokásos?

Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 14:39
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Kedves 16:34es teljesen igazad van nem dolgozom de egy 1hónapos pici mellett ha jól tudom nem is lehet...Na de mindegy.Óvodás korú az első gyermekem.Amúgy nem vagyok roma származású...Együtt vagyunk a párommal tehát a gyermek tartás előlegezés kizárt.Keresek egy ismerőst aki jártassab ebben.Köszönöm a normális válaszokat!
2015. máj. 21. 17:51
 12/32 anonim ***** válasza:
Apukára gondoltam...
2015. máj. 21. 17:52
 13/32 anonim ***** válasza:

biztos velem van a baj, de apukának kutya kötelessége lenne a börtönben dolgozni! tudom, hogy dolgozhatnak (kivéve ha gyilkolt és életfogytiglant kapott), férjem is dolgozott börtönöknek (kintről, mielőtt félreértené valaki), az ő cége adott melókat, kevesebbet fizettek nekik nyilván, de a bentiek meg örülnek, hogy küldhetnek haza.

ezután érdeklődj! és majd ha jutottál valamire írd meg kérlek, mert nagyon érdekelne hogy is van ez pontosan :)

2015. máj. 21. 18:14
 14/32 A kérdező kommentje:
de igen 2helyen is dolgozott bejelentve és mellette még fa munkát vállalt
2015. máj. 21. 18:17
 15/32 anonim ***** válasza:
82%
"mindenkinek megvan a maga teglája ottbennt" - de szar szöveg! tudod, nem mindenki bűnöző ám! Lehet, neked ez fura. remélem egy büdös fillér segélyt se kaptok, gondolom a bűnözésből összeszedett lóvé azért jól jött.
2015. máj. 21. 20:29
 16/32 anonim ***** válasza:
75%

Miért nem dolgozik a börtönben? Nyilván nem abból fogtok meggazdagodni,de hazaküldhetné az egészet. Így is az adófizetők tartanak el mindnyájatokat (Börtönben tartózkodás se olcsó mulatság az államnak.) nem tudom miért akarsz még többet?

Kérdés még,hogy gyerekvállalás előtt miért nem dolgoztál? 1 hónapos mellett lenne CSÁD-od, ami majdnem annyi mint a fizetésed és a 2 gyerekre családi adókedvezményt is igénybe vehetnél.

2015. máj. 21. 21:02
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok.

Én nem ítéltem el senkit. Pusztán leírtam a véleményem. Az mit jelent, hogy mindenkinek van bent téglája? Ne haragudj, de az ilyen sittes szakkifejezésekben nem vagyok otthon, valószínű azért, mert az én férjem nem ült. Meg szabad tudni, hogy a párod miért ül?

Amúgy meg igen, dolgozhat a börtönben. Sőt kötelezném is őket! Tudod te, hogy nekünk mennyi adót vonnak le tőlünk, hogy a te párod eltartsuk, plusz titeket is?

2015. máj. 22. 08:19
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Persze, még plusz segély, ami "nem szokásos" a börtöntöltelék családjának. Más meg kint próbál tisztességesen élni, gyereket nevelni, minimálbérből is akár és még fizessen a rablógyilkos/sikkasztó/seftes nem dolgozó nőjének és annak ki tudja, honnan összeszedett kölykeinek extra segélyt. Hát nagy bajok vannak ebben az országban, de remélem, itt még nem tartunk.

Hol a gyerekek apja? Tartasd el vele a gyerekeket, hát együtt hoztátok össze őket, most lehet felnevelni. Nem az állam dolga és nem is a társadalomé.

2015. máj. 22. 09:48
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Fuuu kérdező, téged sem az eszedért szeretnek, az biztos... Én nem arról beszéltem, hogy dolgozott-e, hanem hogy MOST ottbent miért nem dolgozik? Mégis mire fel szeretnél még lóvét? Szerinted ez így jól van?

Tudom tudom most jön a duma hogy az apuka ártatlan...

2015. máj. 22. 10:11
 20/32 A kérdező kommentje:
Nos 1hónapja van benn...Hogy miért ül?Verekedés miatt...Amúgy ti nem tartjátok el mert nem állami börtönben ül!Kikérem magamnak nem vagyok ÁLLAT hogy Kölyköm legyen!!!4éves az első hangsúlyozom GYERMEKEM és mivel nem volt megoldható az oviba járatás ezért nem tudtam visszamenni dolgozni.Igen tud dolgozni 17000Ft-t keres amiből mindent vonnak így kB 10000marad neki.
2015. máj. 25. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!