Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan reagáljak ebben a...

Hogyan reagáljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Barátnőm (?) most terhes. Amikor én voltam terhes a kisfiammal, ő le se szart. Még szülés után küldött egy sms-t, utána kb. fél évesen ért rá megnézni a picit. Terhességem alatt egyszer kb. kétszer jelentkezett, abból egyet én kezdeményeztem,amikor kiderült,h. fiam lesz.

Igazából nagyon vegyes érzéseim vannak,h. most hogyan reagáljak. Viselkedjek úgy, ahogy ő vagy (ahogy szívem szerint cselekednék) segítsek neki, amit tudok? Párom szerint ne foglalkozzak vele.

Azt viszont nem tudom elfelejteni, mennyire rossz volt,h. egyáltalán nem volt kíváncsi se rám, se a fiamra.

2010. febr. 25. 13:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Hát tudod arról van szó, hogy nagyon idegesít, hogy a kismama változik meg gyökeresen és egy fikarcnyit sem képes idomulni és aztán még ő szídja a volt barátait hogy milyen szemetek, pedig nem ők változtak meg. Pedig nem tudhatja hogy milyen kellemetlen nekik, elvárja hogy foglakozzanak vele, de ő nem ad semmit, mert hát ő terhes, gyereke van, nem ér rá! Aztán jön ide szídni őket, mások meg adják alá a lovat, hogy biztos nem volt igaz barát! Nem gondolkoztatok el, hogy mennyi anyukának van ilyen baja? Kissé elkeserítő. Te pedig gyönyörűen leírtad hogy mit érezhet az ember amikor a másiknak gyereke lesz és hogy miért nem tartja vele sokszor tovább a kapcsolatot. De hiába mert utána te is majdnem ugyanazt írtad mint a többi, pedig ezek után megérthetnéd azokat akik eltűnedeznek.
2010. febr. 27. 04:44
 22/27 anonim ***** válasza:

Nem szidtam őket, sőt a kérdezőnek sem írtam azt tanácsként, hogy ne foglalkozzon a barátnőjével. (!!!!!)

Valami nagyon félrement, vagy csak én látom így?

Olvasd már el még egyszer amit írtam és értelmezd.

2010. febr. 27. 10:37
 23/27 anonim ***** válasza:

Ja, és nem térek vissza mégegyszer a kérdéshez. Remélem legalább a kérdezőnek megfelelt a válaszom. Neked kedves drága kötekedős, szöveget értelmezni nem tudó anyuka (?) meg nem áll tovább szándékomban az egészet megmagyarázni. Tulajdonképpen neked van igazad, mint bizonyára mindig.

Linda

2010. febr. 27. 10:41
 24/27 A kérdező kommentje:

04:44-es válaszolónak

Nincs igazad teljesen! Én egyszer sem mondtam egyik barátomnak, barátnőmnek sem,h. nem érek rá, még akkor sem amikor anno 12 óra munka mellett csináltam a nappali főiskolát...

Amióta megszületett a kisfiam, nem én/mi voltunk azok, akik soha nem értek rá! Hozzánk bármikor jöhettek és mi is szívesen mentünk, ha hívtak. Amikor kérdeztem, mikor jönnek megnézni a picit, mindig az volt a válasz,h. ezért meg azért nem érünk rá. Na akkor hogy is van ez? Én vagyok a begyöpösödött anyuka, aki nonstop a 4 fal között ül és várja,h. valaki rányissa az ajtót?!

2010. febr. 27. 11:04
 25/27 anonim ***** válasza:
51%

Linda:Ez a "holgy" nem anyuka.Csak mindig itt kotekedik mindenkivel ezen az oldalon.Nem kell vele foglalkozni.

Mar en is vitaztam vele sokszor de nem erdemes.Nem lehet ra hatni csak a sajat velemenyet tartja valamire.

Es a kismamakat kimondottan nem szereti.

Szerintem semmi baj sincs a valaszoddal.

Kerdezo:akkor hasonlo a sztorink.En irtam h nalunk egybol jott a baba ok meg sokat vartak ra.Fel a fejjel:)

Udv:Noemi

2010. febr. 27. 18:41
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Engem érdekel más véleménye de azon kívül mit csináljak vele? Miért kéne engem és a véleményem megváltoztatni? Mert másé jobb? Mitől? Az is csak egy vélemény. Ha mindenki véleményétől változtatgatnám a sajátom akkor meg mire kellene az a vélemény? Ha én kialakítottam magamban egy gondolatot valamiről és folyamatosan tapasztalom is akkor minek gondolkodjak másként? Ha olyan dologról van szó amihez nem értek vagy nem tapasztaltam abban nincs véleményem amihez meg van közöm és amit tapasztaltam, abban van és nem is fog megváltozni amíg tartósan nem tapasztalom az ellenekzőjét. Az nem az én bajom ha másnak nincs önálló, erős véleménye amit nem fél kimondani és megvédeni. Én csak fel szerettem volna hívni a figyelmet hogy mennyi kismama panaszkodik itt erről a problémáról. Ez nem arról szól hogy szeretek vagy nem szeretek valakit, ez tény, utána lehet keresni. És szerintem el lehetne ezen gondokozni hogy miért van ennyi, mert eléggé elkeserítő.
2010. febr. 27. 18:51
 27/27 A kérdező kommentje:

Írt a csaj...meglágyult a szívem...segítek neki. Ha meglesz a babájuk, ott majd kiderül sok minden, szerintem.

Köszönöm a válaszokat!

2010. márc. 1. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!