Miért olyan nehéz megérteni hogy nekem már nem lesz gyerekem?
Mikor valakinek mondom hogy én már nem szülnék gyereket úgy néznek rám mint egy ufóra. 32 éves vagyok, szeretem a gyerekeket, gyerekek közt is dolgozok de nekem nem lesz, több ok miatt:
-nincsen párkapcsolatom
-még édesanyámmal élek
-cél: a saját ház
-munkát szeretnék váltani
-még egy diplomát szeretnék, bár ebbe még bizonytalan vagyok
Mire mindent megvalósítom 35 felett leszek. Mire ovis lesz a gyerekem én 40, mire kiballag általánosból 50 felett leszek. Félre ne értsétek, nem ítélem el azt aki később szül, nem szeretnék beleszólni senki életébe, de zavar hogy én vagyok rossz mert inkább a fent említett dolgokat helyezem előnybe nem egy gyermeket.
Tényleg olyan elitélendő?
6-os, ne foglalkozz vele:) Az 56 %-osnak ez a fixa ideája, minden ilyen kérdéshez beírja ezt az ökörséget:))
Kérdező, még bármi lehet, 35 felett is szabad szülni:))
Én csak azt nem értem, hogy te ilyen kategorikusan és logikusan kialakítottad a véleményedet, és hiszel is benne, akkor miért érdekel, hogy mások mit mondanak.
"...de zavar hogy én vagyok rossz mert inkább a fent említett dolgokat helyezem előnybe nem egy gyermeket. de zavar hogy én vagyok rossz mert inkább a fent említett dolgokat helyezem előnybe nem egy gyermeket."
Mi zavar ebben? Van akinek X a fontos, másnak Y.
Bár még egy kérdésem van ezzel: most vagy 32, most nincs kapcsolatod, szeretnél sokmindent, ami nagyon jó mindenképp... De mi van, ha 3 év múlva jön a nagy Ő, és ő meg akar gyereket, és talán majd te is?
Szerintem ugyan nem kell ennyire ragaszkodni elképzelésekhez, mert nem mindent tudsz te irányítani. De ha így alakul és azt szeretnéd, úgy is jó. Te is azt gondolod, hogy nincs baj ezzel. Akkor ne foglalkozz mások véleményével.
Nem az számít, hogy hány éves vagy, hanem az, hogy mennyinek érzd magad. Egyébként a gyerek témával lehet azért piszkálnak, mert inkább arra céloznak, hogy 32 évesen azért illene már önálló életet élni. Inkább én azért néznék rád, mint ufóra, mert otthon élsz. persze nehéz önálló életet élni, de azért ez cseppet sem egészséges. Én akkor se élnék otthon még, ha tudom, hogy így összegyűjthetem a saját házamra valót úgy, hogy közben nem az albiból kell gyűjtögetnem. Fair dolognak se tartom a szülő felé, hogy 32 éves fejemet még eltűrje.
El tudom képzelni, hogy otthon gubbasztasz állandóan, így aztán tuti lesz párkapcsolatod is.
Az egész szövegedből, ha nem olvasnám el, azt, hogy 32, azt hinném, hogy a számok fordítva vannak és nem 32, hanem 23 vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!