Látogatási tilalom? Miért olyan nehéz megérteni, hogy a gyerek és az anyuka, ill. a betegek érdekét szolgálja?
Szomszédom nemrég szült, egészen pontosan 2 napja. Telefonon beszéltünk, erre hallom,hogy a háttérben elég nagy veszekedés van. Mondta,hogy egy apuka balhézik már egy órája, mert nem érti meg,hogy látogatási tilalom van, és nem mehet be a családjához, és az újszülött babához.
Szültem már, sőt egy hétig voltam bent. Biztos nem leányálom hozzátartozók nélkül, de csak ki lehetne bírni azt a pár napot. Ez a bentlévőket védi.
Vagy szerintetek engedményeket tehetne a kórház?
Jogos a korhaz szigora! Nem szabad engedni! Egy ujszulott nincs vedve a fertozesekkel szemben, ha megis bevisznek valami bacit es neagyj isten elkapja a gyerek es komoly baja lesz akkor a csalad nem sajat magat fogja hibaztatni, hanem a korhazat!
Nincs igazuk a hozzatartozoknak! De sajnos mindig lesznek ilyen ostoba emberek, akik nem fogjak fel a tenyeket!
En azt sem birom amikor az 1-2 hetes gyereket otthon latogatja az egesz rokonsag. Lehet, hogy ok egeszsegesnek erzik magukat, de rohadtul veszelyeztetik a babat. Plane amikor ugy megy valaki latogatoba, hogy taknya-nyala egybefolyik...
Önző ember a primitív gondolkodás módjával nem fogja fel, mit tesz.
Sokan az utcán is csak a levegőbe köhögnek, tüsszögnek (mások me zsepibe, vagy könyök hajlatba, mert nem akarnak mást fertőzni.) Miért viselkedne máshogy, ha izgul, mert valakije kórházba került? Ugyan úgy figyelmen kívül fogja hagyni a többi embert, mert csak ő van a világon.
Én már annak is örülök, hogy itt valakít izgat, és a gyerekeit, ismerőseit meg tudja tanítani az emberi viselkedés alap normáira.
Sztem vmilyen szinten meg lehet érteni őket, persze h szeretnè látni a babáját, ha téged zárnának el napokig te se örülnél h nem láthatod. De természetesen ezért nem kellene hisztit csapni a kórházba. Egy felnőtt magába is lerendezhetné h nem nem szabad bemenni, nem kéne neki zavarni mindenkit.
Mondjuk sztem nagyon sok kórházban nem figyelnek oda rendesen a látogatási tilalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!