Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ebben az esetben jogos, hogy...

Ebben az esetben jogos, hogy az apa az első pár napot nem tudja a feleségével és az újszülött ikerbabáival tölteni?

Figyelt kérdés

Bocsi a kérdés megfogalmazásáért, nem szeretném, ha önzőséget tükrözne. Férjemnek eltűnt a nővére pár héttel ezelőtt és most került elő, de sajnos nagyon csúnyán sérült és élet-halál között lebeg egy velem egy idős, közép 30as nő. Ám mi meg most jöttünk haza a babákkal, de férjem kapcsolata nagyon szoros a nővérével, pont most az első pár napban el akar utazni, hogy a testvére mellett lehessen, de azt mondta ha nem akarom, nem megy el.

Ti mit mondanátok? Légyszi rosszindulat és egyebeket mellőzzétek, ez komoly kérdes.

2015. máj. 17. 20:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%
Előző vagyok: mármint másik testvére, úgy értettem
2015. máj. 17. 22:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Atyaég, mi történt szegény nővel?

ÉN is elengedném a férjedet a testvéréhez, vagy ha lehet nem lehet odavitetni kórházba a közeletekbe? Ha anyósod meghalt már, apósod él? valaki fog tudni segíteni a nővérének, ha férjed hazajön és szükséges lesz rá? JObb lenne, ha valahol a közeletekbe lenne, nem?

Persze neked nagyon nehéz lesz az első pár nap egyedül, neked nincs tesód, vagy bárki, akivel szívesen eltöltenéd az első napokat? Aki támaszod, segítséged lehet? EGy babával is nehéz, nemhogy kettővel!

2015. máj. 18. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!