Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesen jártatok turkálóba?...

Terhesen jártatok turkálóba? Tudom béna kérdés, de ott nagy a zsúfoltság.

Figyelt kérdés
Mennék is nem is.Sajnos gyakran rosszul vagyok, félek,hogy ott is elér.Mit szólnának?
2010. febr. 24. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Máshol is van épp elég zsufi, szerintem nincs különbség. Ha gyakran vagy rosszul, akkor ne menj egyedül.
2010. febr. 24. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Semmit, vigyél egy zacsit, ha hányni kell legyen kéznél, hogy ne a padlóra menjen. Ha normálisabb turiba mész ott nincs "büdi". A normálisabbak megértik, hogy ilyenkor gyengébb az ember gyomra és érzékenyebb a szagokra.

Jó egészséget nektek!!!

2010. febr. 24. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Jártam. Amikor már látszott a pocakom, akkor szedtem össze egy csomó jó cuccot a babának, meg kismama cuccokat, mert mindenki odahozta, ha talált valamit, idegenek is!:-)
2010. febr. 24. 21:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Jártam. De csak a normálisakba, ahogy az egyik előző is írta, ott nem volt büdös.

Mondjuk csak a 20. hét után indultam neki, akkor meg már bőven nem voltam rosszul.

2010. febr. 25. 07:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan menj el, de kérd meg egy barátnődet hogy kísérjen el. Négy szem úgyis többet lát! :)

Ha esetleg rosszul lennél, biztosan ki tudsz menni az üzletből, és igyál egy kis vizet.

2010. febr. 25. 10:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: azt kifelejtettem,h. én rendszeresen jártam turkálni még hatalmas pocakkal is, viszont az emberek a legkevésbé sem voltak toleránsak. Gyakran előfordult,h. egy pimaszabb öreglányt arrébb kellett,h. löködjek...
2010. febr. 25. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!