Most szeptembertöl hogy is lesz valojában az ingyenes étkeztetés? midnenkinek járni fog?
Figyelt kérdés
2015. máj. 16. 08:30
1/6 anonim válasza:
Ha megvan a 90 ezer ft/hó havi jövedelem, azoknak nem lesz ingyen. De azért kiváncsi leszek hogy ez tényleg hatályba lép-e :)
2/6 A kérdező kommentje:
akkor ez bukta nekünk
2015. máj. 16. 08:51
3/6 anonim válasza:
Azért a fejenként 90 ezer forintos jövedelem már elég jó, ha valaki afölött keres, annak már nem hiszem, hogy gondot okoz az étkezés befizetése. Inkább azt furcsállom, hogy ezt csak az ovikban és bölcsikben vezetik be, az iskolákban nem.
4/6 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy eddig 35e/főre volt maximalva, ez nagy előrelepes
5/6 anonim válasza:
Nekem ezzel több problémám is van:
1. Még nincs róla törvény, addig pedig max. elméletben beszélhetünk róla.
2. Az elképzelés szerint a nemfizetőket az önkormányzat állja, nem pedig az állam, külön forrást nem biztosít rá. Mivel az önkormányzatok nagy részének nincs erre fedezete, így szigorít rajta helyi rendelettel (ha lehetséges) hogy mégis hivatalos bérpapír után adja, illetve megint kevesebb pénzből tudják kihozni az étkezést a konyhák, tehát még silányabb minőségű lesz.
Egyébként szerintem ebben a formában nem fogják megszavazni, kis módosítással talán igen.
6/6 anonim válasza:
Pontosabban a 3 gyerekesek,betegek fogyatèkal élök,és azok akik fejenként 90000ft nem haladja meg a jövedelmük .de kiváncsi vagyok hogy tényleg bevezetik mert szeptembertöl akarták de ahoz hamarosan intézkedni kéne .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!