Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok a helyembe?...

Vállalnátok a helyembe? Gyerekvigyázás.

Figyelt kérdés
3 gyerekem van, a picivel vagyok itthon, a 2 nagyobb ovis. Barátnőmet kidobta a pasija, így hazaköltözik az anyukájához, amelyik faluba énis lakom. Szóval megkért rá, hogy vigyázzak hétköznaponként a gyerekére. Az anyukája 6ra jár dolgozni, barátnőm éjszakás lenne és nem érne haza arra. Ugyhogy a bnőm anyuja hozná fél6ra a gyereket, barátnőm meg 8korül jönne érte. Vállalnátok?
2015. máj. 15. 15:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Ha bírod fizikailag és van kedved, akkor gond egy szál se. Én mondjuk nem bírnám fizikailag...
2015. máj. 15. 16:06
 12/19 anonim ***** válasza:
80%
Átmenetileg segítenék, de hosszú távon, 1 évig nem hiszem. Azért sem, mert ez így szerintem nem életképes, hisz mint te is írtad, ha 8-kor elviszi, mikor alszik? (Lehet akkor tervezi, mikor az anyukája délután hazaér, de az akkor is kevés.) Előbb utóbb szerintem az lenne, hogy csak kora délután menne érte, hogy tudjon aludni is. Szerintem is inkább a bölcsöde lenne számukra a jó megoldás, nem tudom ez ott mennyire megoldható.
2015. máj. 15. 16:20
 13/19 anonim ***** válasza:
79%
Ha neked nem gond, akkor vállald. Én elképzelhetetlennek tartanám, hogy fél hatra ideállítsanak egy egy éves gyerekkel, hogy akkor vigyázzak rá. Nem hiszem, hogy egy egyévesnek ez klassz megoldás lenne, hajnalban kirángatni az ágyból. Barátnőd mikor alszik, ha éjszakás és reggel megy a gyerekért?
2015. máj. 15. 16:22
 14/19 anonim ***** válasza:
63%
Ha jó barát, akkor persze.
2015. máj. 15. 16:37
 15/19 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy 2 gyerekre vigyáznál 1 helyett? A te két ovisod nincs már otthon ebben az időszakban?
2015. máj. 15. 16:54
 16/19 anonim ***** válasza:
39%
egy ideig vállalnám.De jobb lenne neki a bölcsi sztem is.A két ovisodat ki viszi el az oviba ?Meg ez a fél hat előtt kelés minden nap ......
2015. máj. 15. 17:01
 17/19 A kérdező kommentje:

Nincs itt bölcsi a közelben, nagyon sokat kellene utaznia hozzá, kocsi meg nincs sajnos.

Úgy értettem, hogy az én ovisaimra már nem kell annyira intezíven figyelni, mint a 2 lurkóra :)

2015. máj. 15. 17:15
 18/19 anonim ***** válasza:
KI a fene pontozgat már megint???
2015. máj. 15. 23:21
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem én :(
2015. máj. 16. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!