Testvérek egymáshoz való viszonya tinikorban milyen?
Figyelt kérdés
3 gyermekem van igaz még kicsik de érdekelne hogy ha majd tinik lesznek vajon hogy viszonyulnak majd egymáshoz. 1,4,6 évesek fiúk. Akinek 3 vagy több gyereke van vagy esetleg ti voltatok ennyien milyen volt ez a korszak? Mi 2en voltunk de irántuk egymást. Reménykedem hogy az én gyerekeimmel nem igy lesz.#TestvérekTestvérek
2015. máj. 15. 11:01
2/6 anonim válasza:
Ez a te hozzáállásodtól is nagyban függ. Enyémek még kicsik,de emlékszem a saját gyerekkoromra, mi is hárman voltunk. Nálunk édesanyám a legrosszabb módszert alkalmazta. Ha valaki olyat csinált,ami neki nem tetszett,akkor épp az aktuális kedvenc gyerekének panaszkodott róla. Ha valakit büntetni akart,akkor a másikat hozta fel példának,hogy bezzeg ő milyen jól viselkedik, ez persze generálja a feszültséget,féltékenykedést. Nehéz igazságot tenni,mikor a gyerekek veszekednek,de ha meg tudod oldani,hogy ne fordítsd őket egymás ellen,akkor minden rendben lesz.
3/6 anonim válasza:
gondolom utálták egymást. Hát mi is. 3-an voltunk 2-2-2 év különbséggel. lány-lány-fiú. Nekem most 2 lányom van 4.5 év különbséggel de a kicsi még csak 5 hónapos. Eddig szuper, imádják egymást. Nővéremnek is két lánya van 7 év különbséggel. A kicsi most 7 éves, jól megvannak.
4/6 anonim válasza:
3. vagyok: 2. válaszoló nálunk dettó ugyanez volt és ha mindhárman rosszak voltunk, akkor szomszéd kislány volt a példa....
5/6 A kérdező kommentje:
Elnézést utáltuk lett volna.
Nálunk is ez volt,hogy anyu mindig példálozott a másikunkkal.
Ezt a hibát nem követem el mert ezzel csak össze ugrasztott minket. És ti hogy csinájátok?pl:ruhákbol egyformát vagy maguknak választanak,játékbol mindenből 3 vagy osztozkodnak?
Nálunk nagyon szerény volt a helyzet mikor kicsi voltam. Nem sok tapasztalatom van ilyen téren.
2015. máj. 15. 11:56
6/6 anonim válasza:
Nekem van egy húgom, aki 3 évvel fiatalabb nálam. Most már jobban kijövünk egymással, mint 2-3 éve, amikor én elkezdtem a barátaimmal ide-oda szülői felügyelettel járni, akkor persze ő is akart már "nagylányos" lenni. Akkoriban sok vita volt köztünk, sajnos néha meg is ütöttük egymást, meg én még hergeltem is, na de mindegy. Nem tudom, hogy a tini kort hogyan érted (hány éves kortól) és mivel én lány vagyok, nem nagyon tudok segíteni fiúkkal kapcsolatban. De azért remélem egy ilyen példával tudtam valamit segíteni:) Ja és még valami, nálunk nem volt olyan és nincs is h az egyikünkkel "példáloztak" volna a szüleink. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!