Ha a gyerekeid születésnapja közel van egymáshoz, külön vagy egybe ünnepelnétek?
Figyelt kérdés
Nálunk 2 hét van a két dátum között és egybe tervezem, mert körülményes összehívni a családot, de vajon jó lesz ez így?2013. jún. 10. 19:26
2/9 anonim válasza:
amíg kicsik akkor jó ötlet de később nem fogják ezt szeretni és majd külön bulit szeretnének pláne ha meghívhatnak osztálytársakat is
3/9 anonim válasza:
A szűk családdal külön,a naggyal egybe.
4/9 anonim válasza:
3 nap eltérés van a két nagyobb gyerkőcöm szülinapja között. Családilag mindig együtt ünnepeljük, a konkrét napján pedig az a szokás, hogy a születésük napján mindig azé a főszerep, akinek szülinapja van. Vagyis ő választhat programot, ő mondja meg aznap, mi legyen az ebéd stb.
5/9 anonim válasza:
Nem tudom mi ezzel a baj. Párom és nővére szülinapja közt 1 hét van és a mai napig együtt ünnepli a család, pedig már 27 és 25 évesek.
6/9 anonim válasza:
Nálunk kicsit több mint 1 hónap van a srácok között, most ősszel lesznek 3 és 1 évesek.Én így is egybe fogom nekik tartani szerintem.Legalábbis idén,meg max jövőre,aztán, ha már lesznek "haverok" meg "buli",akkor biztos nem tartjuk egybe.
7/9 anonim válasza:
Tökéletes ha egybe tartod, lényeg hogy mindkettejükre egyenlő figyelem jusson.
8/9 anonim válasza:
nálunk 2 hét van a két szülinap közt.A napján kap minden gyerek tortát és ajándékot tőlünk és az egyszem nagyitól.A tágabb családi buli pedig összevont.Az osztálytársakat is egyszerre hívtuk(2 év van köztük)élvezték h fiú-lány, kisebb-nagyobb gyerekek vannak.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Nálunk is 2 hét van a szülinapok között.
Nagyon jó ötlet az, hogy aznap az ő napja. Szerintem ezt fogom csinálni, a "buli" meg egyben lesz. Aztán később biztos szólnak, ha nem felel ez így meg nekik. :-)
2013. jún. 11. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!