Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Olaszországba születő kislány...

Olaszországba születő kislány babának melyik név tetszene jobban? Sorella vagy Carmela?

Figyelt kérdés
A második neve mindenképpen Rosa lesz, mert az univerzális, és a magyar nagyszülők is meg tudják jegyezni, a Sorella és Carmela közt viszont nem tudunk dönteni. A Carmela a párom anyukájának a neve, a Sorella viszont az én kedvencem.

2015. máj. 13. 15:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kedves 19, a 11 valaszodban azt irtad ha bemutatkozik hogy Sorella Rosa akkor azt fogjak hinni hogy apaca, mert azt jelenti hogy Rosa nover.

Nem, nem jelenti azt. A sorella az lanytestvert jelent, novert, hugot, az apaca megszolitasa NEM sorella xy, hanem suor xy (a vegen "a" nelkul, a suora jelenti az apacat).

Hirtelen a Szuletett felesegekbol talaltam csak egy jelenetet olaszul, gondolkodtam milyen filmreszletet linkeljek be, ahol elhangzik az hogy mi a nover, mint apaca.

https://www.youtube.com/watch?v=wxkZCBkkr7g

De lehet mar tenyleg csak szetoffoljuk szegeny kerdezo kerdeset, mert legutobb mar ket masik variaciot irt amin gondolkodik :-)

Az elottem levo is szep nevparositasokat irt.

Kedves Kerdezo, a ferjed olasz? Mit szol a Sorellahoz mint nev? Azota mar meg tobben irtuk, hogy itt elunk de nem hallottunk meg rola hogy ez nev lenne.

2015. máj. 18. 14:23
 22/24 anonim ***** válasza:
Ok akkor én keveredtem bele,de nálunk,Szardínia, tényleg sorella-ként beszélnek róluk, de lehet,hogy csak én értettem félre, mert szárd "nyelven" a sorella "sorre". Ettől függetlenül én sem adnám a lányomnak és még nem hallottam erről a névről.
2015. máj. 18. 17:32
 23/24 anonim ***** válasza:

:-)

Akartam is kerdezni merrefele laktok, mert mindenben eleg nagy elteresek vannak regiotol fuggoen, de nem gondoltam volna hogy ebben is. Gyonyoru helyen laktok!

2015. máj. 18. 18:17
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem egyik tanárnőmet Carmela-nak hívták. Állandóan kiabált, féltem tőle rendesen. Ezért nem tetszik a Carmela név. A Rosa Sorella amúgy gyönyörűen hangzik, a Sorella Rosa már kicsit eröltetett nekem, ahogy a Carmela Rosa is.
2020. máj. 1. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!