Olaszországba születő kislány babának melyik név tetszene jobban? Sorella vagy Carmela?
Kedves 19, a 11 valaszodban azt irtad ha bemutatkozik hogy Sorella Rosa akkor azt fogjak hinni hogy apaca, mert azt jelenti hogy Rosa nover.
Nem, nem jelenti azt. A sorella az lanytestvert jelent, novert, hugot, az apaca megszolitasa NEM sorella xy, hanem suor xy (a vegen "a" nelkul, a suora jelenti az apacat).
Hirtelen a Szuletett felesegekbol talaltam csak egy jelenetet olaszul, gondolkodtam milyen filmreszletet linkeljek be, ahol elhangzik az hogy mi a nover, mint apaca.
https://www.youtube.com/watch?v=wxkZCBkkr7g
De lehet mar tenyleg csak szetoffoljuk szegeny kerdezo kerdeset, mert legutobb mar ket masik variaciot irt amin gondolkodik :-)
Az elottem levo is szep nevparositasokat irt.
Kedves Kerdezo, a ferjed olasz? Mit szol a Sorellahoz mint nev? Azota mar meg tobben irtuk, hogy itt elunk de nem hallottunk meg rola hogy ez nev lenne.
:-)
Akartam is kerdezni merrefele laktok, mert mindenben eleg nagy elteresek vannak regiotol fuggoen, de nem gondoltam volna hogy ebben is. Gyonyoru helyen laktok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!