A ti gyereketeknek ki a kedvenc mesefigurája? és hány éves? Kisfiú vagy kislány?
Figyelt kérdés
Ki az akiért meg van őrülve? A kendvenc mellett kik a másodlagos mesehősök?2015. ápr. 8. 11:19
1/20 A kérdező kommentje:
Az én kisfiamnak a verda a mindene.
2015. ápr. 8. 11:21
2/20 anonim válasza:
6 éves kisfiú, és a Spongyabob a favorit! Mellette Ő is szereti a Verdát, Pókembert, stb. :)
3/20 anonim válasza:
3 éves lesz a fiam, mostanában Matuka a kedvenc. Nincs azért megőrülve érte, de legtöbbször matukás mesét kér. Szereti még Nyuszi Pétert is.
4/20 anonim válasza:
lány 4 éves
és most éppen a my little ponik, Mia és én , Elza-Anna - Frozen-ből ,
a többiek már kinőttek ebből :-)))
5/20 anonim válasza:
Kisfiam 4,5 éves, évek óta kedvencek:
Thomas a gőzmozdony mese szereplői (főleg persze Thomas meg Gordon, meg Cranky a daru), Tűzoltó Sam, Kisvakond, Noddy, Süsü a sárkány
6/20 anonim válasza:
6 éves fiamnak az Angry Birds, illetve Star Wars figurák.
Mellette szereti ő is a Verdákat:) Évek óta.
7/20 anonim válasza:
8 éves lányomnak és 4 éves fiamnak közös kedvence a Spongyabob. A fiam ezen kìvül az állatos és dinós meséket szereti (kivéve az angry birds) a lányom pedig a csajos meséket (Barbie, Mia és én, Monster High...)
8/20 anonim válasza:
3,5 éves kislányom abszolút kedvence Sophia hercegnő. :)
9/20 anonim válasza:
6 éves kisfiamnak jelenleg a Ninjago a kedvence,a 2,5 éves kislányomnak pedig a Bogyó és Babóca:)
10/20 anonim válasza:
4 éves a lányom. Hercegnők és Én kicsi pónim megy nagyon nála. Aranyhaj, illetve jelenleg Elza és Anna a sláger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!